Afbeelding

Handbalsters Helius lopen zich stuk

Algemeen 518 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel- De handbalsters van Helius hebben door een 16-10 (8-4) nederlaag in de sleutelwedstrijd tegen De Treffers een goede kans laten liggen om zich te vestigen in de subtop van de tweede klasse ZW-ZH.

‘’We hebben het vooral in het begin aanvallend laten liggen’’, bekritiseerde coach Frank van Leeuwen de creativiteit van zijn speelsters op de momenten dat Esmée Louwerens, die door de sterke verdedigsters op de cirkel werd vastgezet. ‘’We misten de overtuiging om in bepaalde momenten voor eigen kansen te gaan.’’ Helius, dat het moest stellen zonder de geblesseerde Lotte Nap en doelvrouw Melissa Groeneveld, kwam pas in de tweede helft wat beter in de wedstrijd, kroop wat dichterbij, maar kon het gat niet meer dichten. ‘’We hebben deze wedstrijd onnodig verloren, dus weer een leer voor de volgende keer.’’

Helius: Eva van Leeuwen; Demie de Boer (1 keer), Mila Went (2 keer), Finette Harinck, Quinty Roskam, Kimberly Tournier, Nienke Schurink (foto, 7 keer), Esmée Louwerens, Julia van der Plas, Iris Ouwehand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant