Afbeelding
Theo van Kralingen

’t Capproen klampt aan bij de top

Algemeen 371 keer gelezen

Hellevoetsluis- ’t Capproen heeft door een forse 16-3 (8-2) overwinning tegen het Brabantse Terda de aansluiting met de top in de vierde klasse F behouden.

‘’Ik heb de groep vooraf aan de wedstrijd gezegd er meteen vol in te gaan en daarmee te stellen dat er voor Terda niets bij ons te halen is, maar dat pakte averechts uit’’, doelde coach Alex Krol op de moeizame start waarbij de 0-1 achterstand weggewerkt diende te worden. ‘’We maakten pas na zeven minuten gelijk en op het kwartier was het slechts 3-1. Na de time-out, waarin ik heb gezegd het spel vooral simpel te houden, is de ploeg op stoom gekomen en zijn we uitgelopen naar 8-2. We hebben het spelletje in de tweede helft doorgezet.’’ De coach van ’t Capproen liet Roy Vermaat in de basis ten koste van Jeroen Hoogendoorn zijn rentree vieren. ’t Capproen speelt zaterdag in eigen huis tegen hekkensluiter Oranje Zwart/De Hoekse. OZ, dat overigens het ene puntje heeft afgesnoept van koploper Seolto.
‘t Capproen: Dianne Kuijper (3 keer, 50. Zoë Duivendijk), Sanne Hoogendoorn (3 keer), Roy Vermaat (1 keer), Justin de Ruiter (31. Roan Jongejan); Color van der Perk (31. Amber Schoordijk), Sam Jongejan (31. Yentle van der Perk (3 keer), Nik Stolk (2 keer), Mark Kuijper 2 keer, 31. Jeroen Hoogendoorn 1 keer). 

Fotografie: Theo van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant