Afbeelding

Al is de maatregel nog zo snel, Corona achterhaalt hem wel

Algemeen 577 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het aantal mensen dat besmet is met het Coronavirus, is explosief gestegen, waardoor de overheid helaas heeft moeten besluiten de maatregelen weer aan te scherpen. Naast de reeds bekende regels is het dringende advies om in alle publieke toegankelijke gebouwen en overdekte gebieden mondkapjes te dragen.

Het SBO neemt alle maatregelen serieus, zo ook het dragen van mondkapjes. Met ingang van maandag 5 oktober, dienen alle vrijwilligers van het SBO, die in direct contact komen met klanten, een mondkapje te dragen.

Voor huisbezoeken geldt, naast de al geldende regels, dat een mondkapje wordt gedragen op het moment dat er gelopen of gestaan wordt. Dus bij binnenkomst of vertrek. Zodra men plaats heeft genomen en de 1,5 meter kan worden gewaarborgd, kan het mondkapje af. Daarnaast vragen zij aan u, de klant, om direct te melden als er klachten zijn. Met deze afspraken denken zij hun dienstverlening te kunnen blijven leveren.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het SBO op telefoonnummer 0181-322273 (op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant