Afbeelding
Wil van Balen
Koop Lokaal

Smullen bij Charlotte’s Bakery!

Algemeen 1.870 keer gelezen

Met eieren, melk, boter, bloem en suiker begon Isolde letterlijk in juni 2015 haar Charlotte’s Bakery aan de Rijksstraatweg. Inmiddels is Charlotte’s Bakery uitgegroeid tot een plek met een grote klantenkring waar men graag terugkomt.

“Dat is het mooiste compliment dat je me kunt geven,” zegt Isolde hierover. “Je kunt nog zo’n leuke winkel hebben, maar als het je niet gegund wordt, dan houdt het meestal snel op. “ Isolde heeft het er maar druk mee, want alles is in eigen beheer. Van de keuken en de bediening tot alles achter de schermen. “Maar er is altijd ruimte voor een praatje, want gezelligheid staat hoog in ’t vaandel,” aldus Isolde. 

Over de naam van het bedrijf: Charlotte is de naam van de dochter van Isolde en naar haar is de zaak vernoemd. ‘Colors of chocolate®’ is het unieke eigen product van Charlotte’s Bakery. Ze heeft zelf met zorg de cacao uitgekozen en vult deze met verrassende smaken. Wat denkt u van puur, melk en witte chocolade met stroopwafel vulling? Onder velen de favoriet en klanten komen er speciaal voor terug. Alleen verkrijgbaar bij Charlotte’s Bakery! 

De koffie die Isolde serveert is de 100% Arabica-melange & de Espresso-boon van de Turijnse meesterbranderij Costadoro. Natuurlijk zijn deze bonen ook te koop. Daarnaast zijn er veertig soorten losse thee op voorraad, zonder toegevoegde geur, kleur en smaakstoffen. Ook voor Belgische bonbons en roomtruffels kunt u bij haar terecht. Naast al dit lekkers maakt Isolde ook zelf o.a. Cheesecake, Carrot cake, Red velvet en scones. 

Wilt u eens een origineel cadeau aan iemand geven? Dan maakt Isolde samen met u een op maat gemaakt cadeaupakket. Hoe leuk is dat? Wist u dat Charlotte’s Bakery ook ontbijt(service), lunch en hightea verzorgt? Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met diervriendelijke producten en uw persoonlijke wensen, want Charlotte’s Bakery is een bedrijf waar luisteren naar de klant tot kunst is verheven, met producten die altijd meegroeien en ontwikkelen, maar met ‘ouderwets goede service’ en waar klant nog steeds koning is! 

Nieuw in het assortiment is de Iced Coffee en chocolade fondue met vers fruit. Maar eigenlijk is er maar één manier om Charlotte’s Bakery goed te ontdekken: een keer gewoon binnenstappen! 

Charlotte’s Bakery
Rijksstraatweg 27
3222 KA Hellevoetsluis
Telefoon 06 – 48734175
Email: info@charlottes-bakery.nl
Website: www.charlottes-bakery.nl
Facebook: www.facebook.com/charlottescoffeeteandmore
Openingstijden: woensdag, donderdag, vrij dag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant