Afbeelding

Durf te Dromen te zien en te beleven tijdens de Week van de Ontmoeting (1-8 oktober)

Algemeen 240 keer gelezen

Van 1 t/m 8 oktober is het de Week van de Ontmoeting. Tijdens deze week organiseert Durf te Dromen activiteiten op diverse locaties in buurtcentra in Hellevoetsluis. 

Op donderdag 1 oktober is het mogelijk om in buurtcentrum de Kooistee jezelf te laten portretteren met jouw droom. Kunstenares van Heeswijk nodigt in het event ‘Wat is jouw droom?’ de bezoekers uit om te praten over hun dromen. De dromen worden ter plekke in haar mobiele studio omgevormd tot een portret en illustratie. Zo ontstaat er een persoonlijk kunstwerk, dat ook gedeeld wordt in de online community van Durf te Dromen (www.durftedromen.online). Op deze manier worden jouw wens en de dromen van andere inwoners zichtbaar voor iedereen. 

In samenwerking met Stichting Push organiseert Durf te Dromen op dinsdag 6 oktober de bijeenkomst ‘In gesprek met…’ in het Hart van Hellevoet. Inwoners van Hellevoetsluis worden uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over welke creatieve ideeën zijn hebben voor het organiseren van ontmoetingen met anderen in hun wijk en omgeving.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant