FC Vlotbrug maakt goede start bij BZC/Zuiderpark

Algemeen 259 keer gelezen

Rotterdam- FC Vlotbrug heeft met een 2-3 (2-0) overwinning tegen het altijd lastige BZC/Zuiderpark een moeilijke klip omzeild. BZC zag tijdens en na de wedstrijd vier keer het rood voor de ogen.

‘’Het was een lastig potje, zeker als je bedenkt dat wij bij rust met 2-0 achterstonden, wees trainer Richard Koutstaal op de wederopstanding van zijn manschappen in de tweede helft. ‘’We hebben in de eerste helft enkele goede kansen onbenut gelaten, er was ook niets aan de hand, maar door een uitval en een dubieuze strafschop kwamen we wel met 2-0 achter.’’ BZC stond na een halfuur spelen met tien man na een zware overtreding op Jan Tuitel. De elf van FC Vlotbrug drongen de ‘tien’ van BZC terug in verdedigende stelling. Bram Scheringa, Jordy van der Kooij en Mitchel de Zeeuw bogen de 2-0 achterstand om in een fraaie 2-3 overwinning. ‘’Het was een stevig potje waarbij de scheidsrechter vooral veel geel en na afloop drie keer rood gaf aan spelers van BZC. We kunnen deze wedstrijd maar gehad hebben.’’ FC Vlotbrug speelt zaterdag op De Kooistee tegen HBSS.