Afbeelding

Zondagmiddagfilm in Cultuurhuis Nieuwe Veste

Algemeen 218 keer gelezen

Hellevoetsluis – Het wordt kouder en vroeger donker; het najaar komt eraan. Dat betekent ook dat Cultuurhuis Nieuwe Veste in de wintermaanden op zondag geopend is. Wekelijks kun je terecht voor een kopje koffie aan de leestafel, een inspirerende workshop of lezing of voor een nieuwe stapel leesvoer bij de bibliotheek.

Het zondagmiddagseizoen wordt op zondag 4 oktober afgetrapt met de zondagmiddagfilm: La Belle Epoque.

Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan, naar een moment naar keuze. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, de week waarin hij zijn grote liefde voor het eerste ontmoette, veertig jaar eerder.

Een fijne film over een verrassend, actueel of aangrijpend thema om alleen, met je partner of vrienden heen te gaan. Dát is de zondagmiddagfilm in cultuurhuis Nieuwe Veste.

Datum: zondag 4 oktober 2020

Hellevoetsluis - Cultuurhuis Nieuwe Veste, in de theaterzaal

Aanvang film: 13.30 uur

Toegang: € 5,-

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM om er voor te zorgen dat je op een veilige manier van je film kunt genieten. Meld je vooraf aan en houd bij je bezoek anderhalve meter afstand.

www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant