Afbeelding

Autodelen wordt met de tijd leuker

Algemeen 458 keer gelezen

Een auto voor de deur geeft gemak, maar de kosten die eraan vastzitten kunnen behoorlijk oplopen. Daarnaast staan er veel auto’s het grootste gedeelte van de dag stil en rijden ze jaarlijks vaak nog geen 10.000 kilometer. SnappCar brengt huurder en verhuurder bij elkaar via hun autodeelplatform om beter om te gaan met stilstaande auto’s.

Deelauto’s zorgen voor een reductie van CO2. Tevens helpt het om het straatbeeld van Rotterdam te verbeteren. De stad staat namelijk overvol met auto’s. Door een auto te huren in Rotterdam via SnappCar help je mee aan het besparen van parkeerplaatsen en zo rustigere straten te creëren. Ondanks dat de parkeerkosten in Rotterdam relatief laag zijn vergeleken met andere steden. Doe je natuurlijk het milieu zeker ook een plezier wanneer je een deelauto gebruikt in plaats van een auto te bezitten. SnappCar heeft een ruim aanbod aan verschillende auto’s met verschillende formaten op hun platform, dus er zal altijd wel iets tussen zitten voor jou. Daarnaast ben je allrisk verzekerd als je een auto huurt via SnappCar.

Naast dat er op het platform particuliere auto’s aangeboden worden, staan er ook private leaseauto’s op voor de verhuur. SnappCar biedt namelijk in samenwerking met leasemaatschappijen private lease aanbiedingen aan. Lease een auto via SnappCar en deel deze vervolgens op het platform. Op deze manier worden de private leasekosten makkelijk terugverdiend en je hoeft je niet zorgen te maken om afschrijvings-, wegenbelastings-, onderhouds- en verzekeringskosten.

Om het maximale uit je verhuur te halen, kan je ervoor kiezen om een Keyless Box te laten installeren. Hierbij is er bij de verhuur van je auto geen sleuteloverdracht meer nodig wat zorgt voor flexibiliteit. De huurder opent de auto namelijk gemakkelijk via de app en je laat zelf de sleutel achter in het dashboard. Omdat huurders steeds vaker kiezen voor auto’s met een Keyless systeem verdienen verhuurders met Keyless gemiddeld €350. Zo heb je nog makkelijker je kosten terugverdiend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant