Afbeelding
Theo van Kralingen

Vrouwen HC Voorne maken valse competitiestart

Algemeen 589 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben na de 3-1 nederlaag vorige week tegen HDS op eigen terrein een smadelijke 0-5 nederlaag moeten incasseren tegen Catwijck.

‘’Catwijck is een stapje verder dan wij’’, stelde coach Jeroen van Duijvenbode. ‘’We kwamen binnen de minuut al met 0-1 achter en vanaf dat moment hebben we achter hen aan moeten hollen. Individueel zijn we gewaagd aan elkaar, maar bij ons ontbrak de ondersteuning tussen de linies waardoor Catwijck slim gebruik kon maken van de ruimtes die wij hen gaven. Na de snelle 0-1 wilden wij druk zetten om gelijk te komen, maar vlak voor rust werd het 0-2. Na de derde goal in het derde kwart verdween het geloof in een goed resultaat’’, aldus Jeroen van Duijvenbode. HC Voorne wacht aanstaande zondag de moeilijke uitbeurt tegen Ommoord. ‘’Een lastige tegenstander waar tegen we keihard moeten werken om er een positief resultaat uit te halen.’’

HC Voorne: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Sam van Nieuwenhuijze, Suzanne Ravenschlag, Amber Moerland; Floor van Heukelen, Jaimy Hoogerwaard, Evi van Gastel; Brittney Hoogerwaard, Joleijne de Bruijne, Liz van den Wollenberg. Anne Kerklaan, Noëlle Jansen, Merel Geilvoet en Emilie Grauss kwamen ook in actie. 

Foto's: Theo van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant