Afbeelding

WTAC-Waterstad organiseert enkele clubritten

Algemeen 500 keer gelezen

De A & B groep fietsen een tocht van 100 km. De route gaat via Stellendam, de Brouwersdam naar de koffie/thee + stop in Bruinisse. Via de Grevelingendam en Goeree Overflakkee keren de deelnemers terug naar de thuisbasis.

De C groep rijdt een rondje Binnenmaas van 75 km. Via de Heinenoordtunnel wordt naar de koffie/thee + stop aan de Binnenmaas gereden. Via de pont Nieuw-Beijerland – Hekelingen keren zij terug naar Hellevoetsluis. De D groep fietst een route in onderling overleg.

Het vertrek van alle groepen is om 09:00 uur vanaf ons clubgebouw bij vv. Nieuwenhoorn. Inschrijven is mogelijk vanaf 08:30 uur. Voor de A & B zijn de kosten € 2.00 en voor de C & D € 3.00-.Voor gastrijders is het inschrijfgeld € 5.00 (bij de start vooraf te voldoen).

Om zoveel mogelijk veilige omstandigheden te creëren voor de verschillende groepen en de medeweggebruikers zullen de voorrijders het tempo en de grote van de groepen aanpassen aan de omstandigheden.

De gemiddelde snelheden van de diverse groepen zijn: A 30 km, B 28 km, C 25 km en D 20 km.

De clubritten worden voorgereden door ervaren wegkapiteins. Het motto is ‘samen uit samen thuis’.

Deelnemers die geen toerfietskaart van de NTFU of lid zijn van de KNWU zijn niet verzekerd. Het is verstandig om vooraf via de NTFU een dagverzekering af te sluiten of ter plekke lid te worden van WTAC-Waterstad (dan bent u per direct verzekerd). Voor extra info: www.wtac-waterstad.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant