Afbeelding
Koop Lokaal

Profile Van Oudenaarden: een van de grootste fietsspecialisten in Voorne-Putten

Algemeen 669 keer gelezen

Ondanks dat het een gewone doordeweekse dag is, is het megadruk bij Profile Van Oudenaarden. Voor Johan van Oudenaarden is dat kennelijk niets bijzonders. Hij blijft rustig en vriendelijk en neemt de tijd voor zijn klanten, net als zijn team van medewerkers. 

Johan denkt dat zijn bedrijf, dat 11 medewerkers telt, intussen wel een van de grootste van Voorne-Putten is op fietsgebied: “Maar waar het uiteindelijk echt om draait is natuurlijk dat je bij ons altijd kunt rekenen op een goed advies, uitstekende service en een hoge standaard van onderhoud. Of je nu jong bent, of ouder, vitaal of minder vitaal: er is altijd een enorm assortiment waaruit gekozen kan worden. We hebben een fantastisch werkplaatsteam en een professionele werkplaats waar álles wordt gerepareerd. In 2019 is aanschafcoach Carla Drenth het team komen versterken, zij adviseert je bij het maken van de juiste keuze. Het spreekt verder natuurlijk vanzelf dat je op alle gemak kunt uitproberen of een model je bevalt: Ons devies is dat wij iedereen blij op de fiets willen hebben.”. 

E-bikes 
Bijna alles draait tegenwoordig om de e-bike: meer dan 75% van wat wij verkopen is elektrisch. De e-bikes worden steeds mooier en hipper, en hebben een steeds groter bereik. Een elektrische fiets koop je niet zomaar even tussendoor. De prijzen kunnen zomaar oplopen tot meer dan 4000 euro. Een goede en betrouwbare voorlichting is daarom belangrijk. In verband met de toch wel hoge prijs, bestaat er tegenwoordig ook de mogelijkheid fietsen te leasen. Voor werkgevers die het fietsgebruik van hun werknemers willen stimuleren is er de zakelijke lease, waarbij je zelfs een deel van je kilometervergoeding kunt behouden. Johan en zijn medewerkers lichten u daarover graag voor.

Trends
Er zijn dit jaar een paar trends op e-bike gebied. Iedereen wil tegenwoordig een middenmotor. Dat is stabieler en krachtiger. In plaats van een ketting is er nu de beltdrive. Dat is een snaar die minder slijtage en onderhoud geeft. Deze wordt ook op een gewone fiets toegepast.

Grote drukte
Door de corona-omstandigheden zijn mensen veel meer aan het fietsen geslagen en is het in de winkel drukker dan ooit. Johan zegt dat hij gelukkig dit voorjaar een aantal grote bestellingen heeft gedaan, waardoor de meeste modellen bij hem nog steeds voldoende leverbaar zijn, maar het is zaak om nu toch wel snel te zijn, want het gaat ontzettend hard op dit moment. Jammer genoeg zijn mountainbikes, race- en kinderfietsen pas volgend jaar weer leverbaar. “Heel vervelend voor kindjes die nu jarig zijn”, verzucht hij .

Accessoires 
Niet alleen op het gebied van fietsen, maar ook op het gebied van onderdelen en allerlei accessoires is Profile Van Oudenaarden groot. Er is alles wat met fietsen te maken heeft, zoals fietskleding, helmen, fietstassen, fietskarren en zadels. Maar ook zij n er rollators en fitnessartikelen. Wat niet in voorraad is, kan worden besteld via de website en wordt de volgende werkdag thuisbezorgd.

Profile van Oudenaarden
Het Woud 4
3232LN Brielle
Tel: 0181 413 351
info@profilevanoudenaarden.nl
www.profilevanoudenaarden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant