Afbeelding

Lunchen en naar de film in Cultuurhuis Nieuwe Veste

Algemeen 327 keer gelezen

Hellevoetsluis – Geniet van een heerlijke lunch in Cultuurhuis Nieuwe Veste en bekijk daarna de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake): Sorry we missed you. De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen.

In een poging hun financiële situatie te verbeteren besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM om er voor te zorgen dat je op een veilige manier van je film kunt genieten. Meld je vooraf aan en houd bij je bezoek anderhalve meter afstand.

Over de FilmBieb

Hou jij van films met inhoud? Films die je prikkelen, je uitdagen, die onder je huid gaan zitten? Kom dan naar de FilmBieb. Spraakmakende, vermakelijke en bijzondere films. Gewoon bij jou in de buurt.

Datum: donderdag 17 september 2020

Locatie: Cultuurhuis Nieuwe Veste, Hellevoetsluis

De film wordt vertoond in de theaterzaal

Lunch vanaf 13.00 uur / aanvang film: 14.00 uur

Kosten lunch & film: €12,50 / bibliotheekleden € 10,00

De lunch bestaat uit een soepje en een broodje naar keuze.

Kosten alleen film: € 7,50 / bibliotheekleden € 5,-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant