Afbeelding

Spaar vanaf zondag voor alle 150 buitenkaartjes!

Algemeen 117 keer gelezen

Omdat kinderen steeds minder buiten komen en minder weten over dieren en planten, gaat PLUS Trommel ze daar samen met bekende boswachter Arjan Postma en Staatsbosbeheer bij helpen! Klanten kunnen vanaf aanstaande zondag sparen voor 150 buitenkaartjes. Op deze kaartjes staan interessante weetjes over dieren en planten die veel voorkomen in Nederland. 

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant 2 buitenkaartjes en 2 bijbehorende stickervellen. Een aantal kaartjes heeft een special effect zoals glitters, glow in the dark en zelfs een geur als je erover wrijft! En er zijn activiteitenkaartjes waarmee kinderen zelf op avontuur kunnen gaan. Zo leren kinderen garnalen vangen of een grasfluit maken. Daarnaast zijn álle kaartjes te scannen in de speciale PLUS Buiten App, waarmee de kaartjes tot leven komen! 

Alle kaartjes kunnen worden verzameld in de Buiten in Nederland veldgids. Dit is een stevige gids met overzichtelijke tabbladen per thema. Bovendien heeft de veldgids een handige haak, waarmee hij aan de broekriem vastgemaakt kan worden.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september ontvangen klanten een GRATIS veldgids bij besteding vanaf 25 euro. OP=OP! Wil jij ook zo’n veldgids? Wees er dan dus snel bij!

PLUS Buiten App

Met de PLUS Buiten app wordt sparen nog leuker! Alle 150 buitenkaartjes zijn te scannen in de app. Hiermee krijg je toegang tot nog meer weetjes, supergave 3D animaties, interessante geluidsfragmenten en spannende holografische video’s. En in de digitale verzameling zien kinderen direct welke kaartjes ze al gespaard hebben en welke nog ontbreken. Download de PLUS Buiten App via de App Store of Google Play. 

Staatsbosbeheer

Net als Arjan Postma en PLUS, vindt Staatsbosbeheer het belangrijk dat kinderen lekker naar buiten gaan! Daarom heeft PLUS hen als autoriteit aan deze campagne toegevoegd. Op de actiepagina www.staatsbosbeheer.nl/plus zie je welke leuke en spannende activiteiten Staatsbosbeheer organiseert. Zo kun je speuren naar wilde dieren of je uitleven in één van de speelbossen. En Staatsbosbeheer biedt binnenkort een kortingscode aan van 15% op geselecteerde uitjes, speciaal voor vaste abonnees van de PLUS Nieuwsbrief!

Om de campagne onder de aandacht te brengen hebben we samen met Staatsbosbeheer en Natuurwijs speciaal lesmateriaal ontwikkeld, welke we aanbieden aan basisscholen. Het lesmateriaal wordt gepromoot via basisonderwijs.online, een van de meest gebruikte portals voor leerkrachten in het primair onderwijs.

Uit de krant