Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Uniek in Hellevoetsluis! Fit in 20 minuten per week

Algemeen 975 keer gelezen

Eigenaresse Jennifer Groeneweg legt ons uit dat de gezondheidstraining van fit20 volledig veilig te doen is, ook in corona tijd. “In onze kleinschalige studio train je nooit met meer dan één andere klant. Je hebt de ruimte als het ware voor jezelf. Hoe veilig en hygiënisch wil je het hebben?”

Fit20 is gevestigd aan de vernieuwde boulevard van de Struytse Hoeck, aan het zogenaamde Bankenstraatje (de achterzijde van het winkelcentrum waar vroeger een aantal banken was gevestigd).

Fit20 biedt de mogelijkheid om voor, na, of zelfs tijdens het werk te komen trainen. Je hoeft er geen sportkleding voor aan en doordat de krachttraining gebaseerd is op weerstand en slow motion training ontstaat er geen transpiratie-prikkel. Dat komt mede doordat de ruimte goed gekoeld wordt. Je kunt bij fit20 dus weer vertrekken zonder je te hoeven douchen en omkleden.

“Iedere training is onder begeleiding”, vertelt Jennifer, “en we werken uitsluitend of afspraak. Je wordt persoonlijk één op één of één op twee begeleid. Er zijn dus hoogstens drie personen in de trainingsruimte. Dit voorkomt drukte in de studio en wachttijden. De tijd die je hierdoor aan een training kwijt bent, is dus werkelijk maar 20 minuten.”

Politicus en ondernemer Rien Kap, die zojuist een training achter de rug heeft, stapt ons inderdaad zonder transpiratie tegemoet. “Ik ben wel moe hoor, vergis je niet! Maar ik heb hier nog niet meegemaakt dat ik bezweet het pand heb verlaten. En ik doe echt zwaar mijn best, kan ik je verzekeren.”

Fit20 is een training op maat van sportief tot niet-sportief, de jongste klant is bij ons 20 jaar en de oudste 85 jaar, Fit20 is dus voor iedereen!

Uw wekelijkse Fit20 gezondheidstraining vindt volkomen veilig en conform de overheidsmaatregelen plaats.

Met deze unieke wekelijkse gezondheidstraining wordt je sterker en fitter.

Jennifer verwelkomt je graag voor een gratis proefles!

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag van 9.00 - 21.00 uur
Vrijdag van 8.00 - 12.00 uur.
Zaterdag en zondag gesloten

fit20
0181 314454
www.fit20hellevoetsluis.nl
hellevoetsluis@fit20.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant