Afbeelding
Koop Lokaal

VP Wonen, ouderwetse service ondersteund door moderne techniek

Algemeen 1.095 keer gelezen

VP Wonen bestaat in november 15 jaar. Bij honderden relaties is het kantoor al jarenlang een begrip en het hypotheek huys op Voorne-Putten. Samen met Stefan de Ruijter ontvangt Arno de Koning u in het kantoor aan het Bruggehoofd in Hellevoetsluis, bij mensen thuis of- op afspraak - aan de Krammer in Brielle.

Totaalplaatje
Voor advies over uw hypotheek, persoonlijk krediet, verzekeringen, makelaardij of het duurzaam verbouwen van uw woning, bij VP Wonen bent u van harte welkom. Ook begeleiden zij hun relaties op gebied van overlijden, echtscheiding, advocatuur, belasting- en notariële zaken. Voor al deze zaken kunt u terecht bij VP Wonen. U wordt begeleid bij schades welke kunnen ontstaan aan uw woning, inboedel of motorvoertuigen. Uiteindelijk heeft alles te maken met financiën. Juist daarom verstrekt men een persoonlijk advies om voor nu en in de toekomst een gezonde financiële situatie te creëren voor de relatie. Het bieden van ondersteuning en advies op maat gebeurt bijna 24/7 en kenmerkt de flexibiliteit van VP Wonen.

Besparen 
Wilt u besparen op de kosten bij het aankopen en financieren van uw woning, dan bent u bij VP Wonen op het juiste adres. Honderden euro’s besparen door middel van het combinatievoordeel bij het aan- en verkopen van uw woning met daaraan gekoppeld een passend hypotheekadvies. Het laten vergelijken van uw lopende financiering of hypotheekofferte loont vaak.

Ontzorgen 
Er komt heel wat bij kijken als u een nieuw huis gaat kopen, verkopen of verbouwen. Het afsluiten van een hypohteek vergt veel tijd en aandacht. VP Wonen ontzorgt u volledig vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot bij de notaris. Binnen het “ontzorgconcept” van het kantoor biedt VP wonen ook lokale bedrijven aan. Voor de installatie van zonnepanelen, CV-ketels, schilderwerk, keukens, vloeren, verhuizen etc zijn er verschillende partners. Altijd handig in de tegenwoordige tijd van drukte. Tevens ontvangen relaties voordeel op deze diensten in de vorm van korting of een andere gunst. Kortom: Ongewoon compleet in financieren.

We staan altijd voor u klaar 
Waar VP wonen zich mee onderscheid in de markt, is het aanbieden van een VP woonabonnement. “Wij kennen vrijwel al onze klanten persoonlijk, wat bijdraagt aan structureel beter advies. Doordat we de sector goed kennen, zien we tevens de ontwikkelingen in de markt”

Abonnement-houders hebben voordelen: Zij mogen altijd vrijblijvend binnen lopen met vragen over hun situatie zonder dat de urenteller gaat lopen. De relaties maken ook geregeld gebruik van de jaarlijkse financiële check, wat de relatie een hoop kosten kan besparen en de informatie krijgt die men nodig heeft volledig binnen het abonnementschap.  

Senioren-hypotheek 
Als u na uw arbeidzame leven besluit om te verhuizen naar bijvoorbeeld een appartement, kan VP Wonen erg nuttig werk voor u verrichten. ‘Kan ik na mijn pensioen wel blijven wonen met voldoende financiële middelen of kan ik de overwaarde van mijn huis verzilveren’ zijn vragen van vandaag de dag. Arno de Koning en Stefan de Ruijter informeren u graag verder hierover. Ook voor senioren is er tegenwoordig veel mogelijk.

Positieve reviews 
‘Wij zijn erg blij met de manier waarop Arno de Koning van VP wonen ons heeft geadviseerd en heeft geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning en nieuwe hypotheek (ondanks de corona crisis)’ en ‘Na het overlijden van mijn man heb ik heel veel steun en hulp gehad voor de afwikkeling van allerlei zaken. Juist in deze moeilijke fase van mijn leven ben ik heel blij met de persoonlijke aandacht die ik krijg van VP wonen.’

VP Wonen
Stefan de Ruiter, tel: 06-40100219
Arno de Koning, tel: 06-52014073
Bruggehoofd 57
3223 DJ Hellevoetsluis
0181-400165
www.vpwonen.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur, zaterdag en zondag op afspraak
Vestiging Brielle, Krammer 8:uitsluitend op afspraak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant