Foto: Romy de Lange
Foto: Romy de Lange Romy de Lange

Project Powervrouw van Kelly Smit

Algemeen 1.086 keer gelezen

De Hellevoetse Kelly Smit werkte zich in de zorg op van bedden-opmaakster tot teamcoach. Na een burn-out gooide Kelly in 2016 het roer volledig om. Ze besloot een eigen bedrijf op te richten. Ze werd regisseur van haar eigen leven en is nu lifecoach.

Kelly heeft een boek uitgebracht: Project Powervrouw en we vragen haar waarom? “Ik voel me goed bij wat me is overkomen en bij het traject dat ik heb doorlopen. Ik vind dat iedere vrouw hiervan weet moet hebben, iedere vrouw is een powervrouw.”

Een powervrouw?

“Een vrouw houdt vaak veel ballen tegelijk in de lucht. Als je je laat leiden door alles om je heen, dwaal je steeds verder af van jezelf. Iedere vrouw is eigenlijk een powervrouw! Alleen je moet het als het ware eerst ‘aanzetten’.”

Kelly sprak met een coach en zag een documentaire over de bekende Amerikaanse coach Tony Robbins. Toen wist ze het zeker: ik ga het anders aanpakken!
Inmiddels is dat goed gelukt, als we haar ontmoeten in haar eigen kantoor aan de Burgemeester van der Jagtkade.

Houdt ze nu niet opnieuw teveel ballen tegelijk in de lucht? ”Nee hoor, juist niet, ik heb nu behoorlijk veel rust en werk niet zo veel uren per week. Ook trek ik er meerdere malen per jaar op uit om te ontspannen en lekker te wandelen. Ik heb een goed team om me heen gebouwd en dat alles werkt perfect.”

In het boek gaat Kelly er op in dat iedere vrouw een powervrouw is. Door de in het boek aangereikte tools en opdrachten voel je dat er meer in je zit dan er uit komt. Voor geluk, kracht en succes is geen toelatingsexamen nodig, het is er voor iedereen. Door met het boek aan de slag te gaan, ontdek je de powervrouw in jezelf stap voor stap.

Het boek krijgt mooie recensies! Zo wordt er geschreven:

‘Het boek Project Powervrouw is de bijbel voor vrouwen. Onmisbaar in je boekenkast.'

'Dit boek is een goede balans tussen theorie en praktische oefeningen. De bijbehorende meditaties begeleiden je in je persoonlijke groei. De visualisaties motiveren om acties te nemen buiten je comfortzone en zo te groeien als ondernemer.'
'Project Powervrouw is een zoektocht naar je eigen krachten. Uiteindelijk ben je een Powervrouw die haar eigen wereld creëert, waarin je iets kan betekenen voor anderen.'
De auteur vertrouwt ons met een kijkje in haar persoonlijke leven. Dit boek is haar reis naar succes. En zij gunt dit iedereen. Haar manier van opleiden doet denken aan rauw realisme: echt en onverbloemd. Ben je bereid om tegendraadse stappen te zetten vanuit je hart? Gun jezelf dan dit cadeau.’

Project Powervrouw een training in kracht, geluk en succes. ISBN:9789492744098

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant