Onlangs maakte Tante Joy in het park van Historyland opnames voor het programma
Onlangs maakte Tante Joy in het park van Historyland opnames voor het programma

Tante Joy zondag in RTL programma 'Weet ik Veel'

Algemeen 1.059 keer gelezen

Hellevoetsluis - Stichting Tante Joy is als goede doel uitgekozen voor het programma Weet ik Veel dat uitgezonden wordt op zondag 30 augustus om 20.00 uur op RTL4.

Onlangs maakte Tante Joy in het park van Historyland in Hellevoetsluis hiervoor opnames. Het was een prachtige dag met een geweldig crew. Op deze speciale dag mochten de ouders en een zus van de kids aanwezig zijn.

Om logeerweekenden en fundagen te organiseren voor jonge mantelzorgers onder 18 jaar is geld nodig. Daarom is Tante Joy heel blij dat het programma Weet ik Veel van RTL 4 hen uitgekozen heeft. Weet ik Veel is de bekende kennisquiz op RTL 4 gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en is een quiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Wekelijks is de studio gevuld met leergierige en kundige studenten en drie bekende Nederlanders, die vijftig kennisvragen voorgeschoteld krijgen.

Tante Joy
Jonge mantelzorgers zijn kinderen zonder diagnose die opgroeien met een ziek gezinslid. Voor hen is het belangrijk dat er ook aandacht voor hen is. De Tantes van Stichting Tante Joy zijn allen vrijwilligers, professionals en/of ervaringsdeskundigen. Vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid staat hoog aan de vaandel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant