Afbeelding

Opening van de Alzheimer Cafés in oktober

Algemeen 286 keer gelezen

De Alzheimer Cafés in Hellevoetsluis en Brielle kunnen pas in oktober met hun programma starten. Ze willen graag de veiligheid tijdens de caféavonden waarborgen, maar niet de gezelligheid van de bijeenkomsten verliezen.

In verband met de Corona-maatregelen kunnen er daarom maar een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Bovendien vragen zij bezoekers zich van te voren telefonisch of per email aanmelden. Wilt u de caféavond in Brielle of Hellevoetsluis (vanaf oktober!) bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via het secretariaat op telefoonnummer 0181-337467, of via emailadres: voorneputten@alzheimer-nederland.nl

In Hellevoetsluis wordt in Hart van Hellevoet op maandag 7 oktober weer een bijeenkomst georganiseerd met als onderwerp van gesprek: ‘Tijdens en na Corona’. In Brielle moeten eerst nog wat dozen ingepakt worden. Het Alzheimer Café Brielle verhuist naar Het Prinsenhuis, M.H. Trompstraat 137. Pas op woensdag 9 oktober kan daar voor het eerst weer een caféavond georganiseerd worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant