Afbeelding
Foto: PR

Spaar nu bij PLUS Trommel voor LEGO sets en voorraad box

Algemeen 1.437 keer gelezen

LEGO is helemaal terug dankzij het televisieprogramma LEGO Masters. Bij PLUS Trommel kunt u nu sparen voor verschillende LEGO sets en de bijbehorende voorraad box. 

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Met 8 zegels heb je al een volle spaarkaart en ontvang je met een bijbetaling een item naar keuze. Dus superleuke LEGO® sets voor een klein prijsje, wat wil je nog meer? 

Bouw jij de angstaanjagende diepzeewezens, een stoere reddingshelikopter of laat je jouw fantasie helemaal de vrije loop? Bij PLUS spaar je nu voor de mooiste LEGO® sets. Kies uit de voorraad box of de 6 verschillende sets en bouw wat je wilt! De spaaractie loopt t/m 5 september 2020. Je kunt je spaarkaart inleveren t/m zaterdag 12 september 2020. 

Leon de la Croix: “Lego is helemaal terug en met deze mooie spaaractie geven we onze klanten de kans om met wel 40% korting de LEGO sets in huis te halen. Hartstikke leuk voor de zomer en we kijken er dan ook naar uit om zowel de kinderen als de ouders met een glimlach de winkel te zien verlaten.” 

Kleur en win leuke LEGO prijzen!

Tevens organiseert PLUS Trommel een ‘ouderwetse’ kleurwedstrijd. Iedereen mag deelnemen. Er zijn twee kleurplaten, dus je maakt ook twee keer kans. De kleurplaten zijn in de winkel af te halen bij de informatiebalie en kunnen t/m 1 september worden ingeleverd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant