Afbeelding
Koop Lokaal

Pura Vida The Nail Specialist

Algemeen 3.234 keer gelezen

Dominique van Gijzen laat trots de mooie salon zien die zij kort geleden opende aan de Rijksstraatweg 29. Als je iets te vroeg bent voor je afspraak, kun je heerlijk onder de overkapping wachten en natuurlijk serveert Dominique je dan een lekker kopje koffie, thee of een glaasje fris. De salon zelf is mooi licht, strak ingericht en met voldoende zit- en ligruimte voor de klanten.

In de afgelopen vier jaar groeide het klantenbestand van Dominque en dat stelde haar in staat de stap te maken naar deze mooie salon. Samen met Amber Kno¨ps is Dominique er dagelijks te vinden. Klanten die dat willen, kunnen ook na werktijd terecht, want de salon is geopend tot 21 uur.

Dominique en Amber zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ook zijn ze constant bezig om nieuwe stijlen en technieken te ontwikkelen! Dominique is naast haar drukke werk ook nog docent aan de MF Academy in Delft. Daar leert zij aankomend nagelstylisten alles over technieken, acryl- en gel-systemen en hygiëne. Uiteraard volgt Dominique zelf iedere nascholingscursus die wordt gegeven, want up-to-date zijn, is belangrijk bij Pura Vida The Nail Specialist. Amber heeft ook nog haar eigen bedrijf: 'Pretty Different Nails'. “Ook hygiëne is super belangrijk in ons bedrijf. Wij werkten al voor de coronatijd altijd met mondkapje op en handschoenen aan”, vertelt Dominique. “En we reinigen en desinfecteren alle gebruikte instrumenten doorlopend met Barbicide”. Dit product is werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Het werkt in 30 seconden en heeft ook nog eens een uitstekende verdraagzaamheid.”

Trends

“We zijn eigenlijk dag en nacht bezig met nagels. Altijd zijn we aan het bedenken wat we zouden kunnen maken en natuurlijk proberen we dat dan hier in de salon uit. Eerst bij onszelf en we delen onze inspiratie door foto’s te plaatsen op Instagram. Kijk maar eens op Pura Vida The Nail Specialist zou ik zeggen”. Dominique legt uit dat het technisch niveau in de salon heel hoog is. “Wij streven perfectie na en zijn in staat om exclusieve designs aan te brengen. En dat wordt gewaardeerd door onze vaste klantenkring. Op dit moment werken we veel met 3D ontwerpen en inlay. Maar ook babyboom nagels worden veel gevraagd. Babyboom nagels hebben vergeleken met de originele French manicure geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de witte vrije rand. Bij de Babyboom techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen.”

Amber is gecertificeerd nagelstyliste en net als Dominique gek op het uitproberen van nieuwe technieken. Mannen zijn trouwens ook klant bij Pura Vida The Nail Specialist en Amber vertelt hierover: “ik werk regelmatig met mannen die bijvoorbeeld door hun werk last hebben van rode of geïrriteerde nagelriemen. Het is dan voor mij altijd een uitdaging om zo’n probleem met een behandeling te verhelpen. Ik begin meestal met een reinigingsbad en daarna verzorg ik de nagelriem met een speciale olie. Het is mooi om te zien dat ik een klant hiermee echt kan helpen.”

Producten

Pura Vida The Nail Specialist gebruikt alleen hoogwaardige producten in de salon. Magnetic, hun hoofdproduct, is een manicure lijn met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die helpen om de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke jeugdige staat en de vochtbalans te behouden. One Minute is een scrub op basis van natuurlijke oliën en dode zeezouten en deze zorgen er voor dat de huid zo zacht als zijde wordt.

Aanbieding en open dag 

Ter gelegenheid van de opening van de salon hebben Dominique en Amber een mooie aanbieding: er kan nu een nieuwe set worden gemaakt tegen slechts de opvulprijs van 35 euro. En op 30 augustus is er van 12:00-18:00 uur een open dag in de salon. Iedereen is welkom! Zij verwelkomen de mensen met een lekker hapje en drankje en ze krijgen een leuke goodybag mee naar huis!  

Pura Vida The Nail Specialst
Rijksstraatweg 29 Hellevoetsluis
Telefoon 06 – 2369 4773
Openingstijden (op afspraak): Maandag t/m vrijdag 9 – 21 uur, zaterdag volgens afspraak

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant