Afbeelding

2e clubrit Fietsvereniging WTAC-Waterstad

Algemeen 303 keer gelezen

Hellevoetsluis - Fietsvereniging WTAC Waterstad organiseert as. zondag de tweede eilandentocht voor de groepen A, B, C en D.

De groepen A, B, C en D fietsen allen een andere route. Het is bij uitstek de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe men in groepsverband, met alle voordelen, kan genieten van fietsen in de natuur. De totale lengtes van de diverse ritten zijn voor de A groep 135 kilometer, voor de B groep 105 kilometer, voor de C groep 80 kilometer (zij komen langs 11 dorpen) en de D groep fietst een route in overleg. Het bestuur van de WTAC nodigt ook niet leden uit om deel te nemen aan één van de boven omschreven ritten.

Vertrek van alle groepen is om 09.00 uur vanaf het clubgebouw van voetbalvereniging Nieuwenhoorn aan de Rijksstraatweg. Inschrijven vanaf 08:30 uur. De diverse groepen rijden met verschillende gemiddelde snelheden (A-Groep 30 km per uur, B-Groep 28 km, C-Groep 25 km en D-Groep 20 km). De clubrit wordt voorgereden door ervaren wegkapiteins. Deelnemers die geen toerfietskaart van de NTFU of lid zijn van de KNWU zijn niet verzekerd. Het is verstandig om vooraf via de NTFU een dagverzekering af te sluiten of ter plekke lid te worden van WTAC-Waterstad (dan bent u per direct verzekerd). Neem in de kantine aub de coronamaatregelen in acht. Op de website is actuele informatie over de diverse routes te vinden. De website: www.wtac-waterstad.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant