Afbeelding

Toeristeninformatiepunt zes dagen in de week open

Algemeen 574 keer gelezen

Het is momenteel hoogseizoen en de toeristen weten Hellevoetsluis goed te vinden. Het Toeristeninformatiepunt is momenteel zes dagen per week geopend (op zondag gesloten). 

U kunt aan de Westzanddijk 1a terecht van 10.00 – 16.00 uur. Een enthousiast team van vrijwilligers bemenst het informatiepunt en voorziet u, desgewenst, van informatie over Hellevoetsluis en Voorne Putten.

Krijgt u (buitenlands) bezoek op visite en wilt u hen alvast enthousiasmeren voor Hellevoetsluis? Bij het informatiepunt zijn veel gratis folders op te halen in het Nederlands, Engels en Duits. En er zijn leuke magazines met informatie over uitjes op heel Voorne Putten.

Daarnaast zijn er diverse fiets- en wandelroutes gratis af te halen of voor een klein bedrag te koop. En wat leuk is: we hebben fietsroutes met een thema in de aanbieding. Klinkt een route met de naam Molen & Malen, Helmen en Helden of Voorne en Verdedigen niet uitnodigend? Maak eens een uitgebreide wandeling door de Hellevoetse Vesting en ontdek de historie van deze prachtige stad!

Wist u dat er in het hoogseizoen diverse boottochtjes te maken zijn, zoals een retourtje Middelharnis of Tiengemeten? U vermaakt zich een hele dag voor een zeer schappelijke prijs. Neem de fiets mee!

Er is ook een mogelijkheid om een stadsgids te boeken, dit kan het hele jaar. Neemt u hiervoor contact op via het nummer 0181-854378. Een stadswandeling duurt ongeveer 1,5 uur; u komt veel over Hellevoetsluis te weten.

Ben u benieuwd geworden wat ze voor u kunnen betekenen? Komt gerust even langs. Graag tot ziens bij het Toeristeninformatiepunt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant