Met wat lekkers erbij is het altijd fijn elkaar te zien!
Met wat lekkers erbij is het altijd fijn elkaar te zien!

Fijnjetezien!!!

Algemeen 310 keer gelezen

Ook in de zomermaanden voelen sommige mensen zich eenzaam. Veel mensen in de directe omgeving zijn een paar weken met vakantie, de straat is leger dan normaal en het dagelijkse praatje schiet er bij in. 

Daarbij hebben we nog steeds te maken met Covid-19 maatregelen. Op die momenten is er altijd nog https://fijnjetezien.nl.. Deze website is er voor Hellevoeters, door Hellevoeters en er is veel informatie te vinden over allerlei activiteiten en bijeenkomsten. (Overigens is fijnjetezien er ook voor Westvoorne, Oudenhoorn, Zwartewaal, Brielle, Nieuwenhoorn en Vierpolders). Als je klikt op ‘Agenda’ is er van dag tot dag te zien wat er in uw omgeving te doen is. Er is tijd voor ontspanning en ontmoeiting, maar ook voor serieuzere zaken als een financieel inloophuis, waar je terecht kunt voor alle vragen op financieel gebied.

Financieel inloophuis
Voor al je vragen op financieel gebied kun je terecht tijdens het inloopspreekuur van het SBO. Deze gratis service kan helpen om je financiële situatie te verbeteren door: het aanvragen van minima-regelingen en toeslagen, het nakijken van de inkomsten en uitgaven, invullen van formulieren, schrijven van bezwaarschriften, helpen bij problemen met instanties als GAK, SVB, UWV en begeleiden bij schulden.

Elkaar helpen
Als je klikt op de rubriek ‘elkaar helpen’ zijn er diverse antwoorden te vinden op de vraag waar je op een gezellige manier contact kunt leggen en anderen tegelijk helpt. Klik je op de rubriek ‘inwoners’, dan lees je de namen van allerlei personen die iets voor je kunnen doen. Van computerhulp tot maatjes-projecten. En van honden die een gastgezin zoeken tot iemand die aanbiedt om kleine reparaties in en om het huis uit te voeren.

Berichten
Klik je op ‘berichten’ dan is een varia aan informatie te vinden. Nieuws over uitstapjes, evenementen, maar ook een onderliggende rubriek met video’s over allerlei onderwerpen.

Account
Het hoeft niet, maar je kunt ook een account aanmaken op https://fijnjetezien.nl/inschrijven.. Hierna kun je aangeven welke informatie je thuis in je mailbox wenst te ontvangen.

Zodat je niets mist van wat er te doen is in de eigen omgeving en regelmatig hoort: Fijnjetezien!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant