Afbeelding
G. den Reijer

Bouwen maar!

Algemeen 2.171 keer gelezen

Diverse bouwwerken in verschillende stadia. Zo erg als het in ‘bouwstad’ Rotterdam is, zal het in Hellevoetsluis niet worden, maar feit is dat er behoorlijk ingrijpende werkzaamheden plaatsvinden.

Het verst gevorderd zijn de werkzaamheden aan het politiebureau bij de Struytse Hoeck. Daar worden de laatste loodjes gelegd aan een compleet vernieuwd politiebureau. 

De bouw van het nieuwe sportcentrum Eendr8 verloopt nog steeds volgens planning. De nieuwe naam is al op het gebouw aangebracht en een sneak preview door het raam laat zien dat het ondiepe gedeelte van het zwembad zijn voltooiing nadert.

Voor het sportcentrum is gestart met de bouw van het Integraal Kindcentrum (IKC). Hier is het heiwerk kort geleden afgerond.

Het IKC Sportlaan en omgeving brengt de basisscholen de Bron, de Hendrik Boogaard de Montessori- school, peuterspeelzaal en de kinderopvang van de Kinderkoepel samen.

Het oude postkantoor aan de Herman Heijermanstraat, tenslotte, is volledig gesloopt. Hier is het grondwerk voor het nieuwe medisch centrum in volle gang. Hier vestigen zich te zijner tijd twee huisartsenpraktijken, een aantal specialisten van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis, een verloskundigen praktijk alsook een apotheek.

Foto's: G. den Reijer

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant