Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Zonwering in alle soorten, maten en kleuren bij Buitenrijck

Algemeen 1.237 keer gelezen

Voor het ultieme buitengevoel kunt u terecht bij Buitenrijck. Van overkapping tot zonwering en van tuin tot complete buitenkeuken. Edwin Arkenbout van Buitenrijck komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen door te nemen. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit!

Edwin runt al 12 jaar zijn eigen hoveniersbedrijf. Sinds kort is hij ook gestart met Buitenrijck overkappingen en zonweringen. 'Alle zonneschermen, screens, rolluiken en pergola's zijn bij ons niet alleen leverbaar in maatwerk, ook de kleuren zijn geheel naar eigen wens in te vullen', vertelt Edwin. 'Het verschil tussen rolluiken en screens is dat de screens zijn gemaakt van hetzelfde doek als de zonneschermen en de rolluiken van aluminium lamellen. Het voordeel van rolluiken is dat ze brandvertragend zijn en diefstalwerend. Daarentegen kan het bij een huis als pompeus ervaren worden. Screens geven weer een wat chiquer en subtieler uiterlijk aan een woning. Vooral ook, omdat deze in heel veel kleuren, en dan zowel effen als gestreept, geleverd kunnen worden. Voor de bediening van de zonweringen en screens wordt gebruik gemaakt van Somfy. Hiervoor kun je een app downloaden op je telefoon.

Het bijzondere van een pergola is dat het een combinatie is van zonwering en overkapping in één. 'Eigenlijk moet je het zien als een zonnescherm op poten', legt Edwin uit. 'Bij een pergola zonwering hangt het doek alleen veel strakker, doordat het frame vast staat. Door deze constructie is dus zelfs een uitval van vijf meter mogelijk. Ook kan je hem langer laten staan, want hij kan een flinke zucht wind hebben. Daarbij kan hij ook nog eens een flinke bui aan, want hij is behoorlijk waterdicht. Ook is deze te leveren in horecadoek, dus echt helemaal waterdicht met een goot aan de voorkant. Voor het frame kan men kiezen voor aluminium, maar hout is ook mogelijk.'

Heeft u een overkapping met een glazen dak en wilt u daarvoor een zonnescherm? Hierin zijn bij Buitenrijck twee opties mogelijk, namelijk erop of er juist onder. Het voordeel van erop is dat je de warmte buiten houdt en het voordeel van eronder is dat hij veel schoner blijft.

Heeft u interesse en wilt u meer weten, maak dan nu een afspraak. Want indien u in de maand juli tot aankoop over gaat, kan dat een korting opleveren tot wel 15 procent!

Buitenrijck Overkappingen en Zonwering
Margaret Mitchellstraat 50
3207 MT Spijkenisse
info@buitenrijck.nl
Tel.: 0181-708842
www.buitenrijck.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant