Fietsvereniging WTAC Waterstad organiseert aanstaande zondag vanaf het sportpark Nieuwenhoorn de eerste wielertocht.
Fietsvereniging WTAC Waterstad organiseert aanstaande zondag vanaf het sportpark Nieuwenhoorn de eerste wielertocht.

Toeren met Hellevoetse wielerclub WTAC Waterstad

Algemeen 1.174 keer gelezen

Hellevoetsluis- Fietsvereniging WTAC Waterstad organiseert aanstaande zondag meerdere clubritten. De A en B ploegen fietsen een Rondje Banaan van 88 kilometer. De C rijders gaan een verkort rondje Om het Westland of afhankelijk van de omstandigheden rondje Oude-Tonge fietsen.

Beide routes zijn circa 75 kilometer. De D-groep fietst in overleg een eigen route. De groepen fietsen met verschillende snelheden en met begeleiding van ervaren wegkapiteins. A groep (30 km. gem.), B-Groep (28 km. gem.), C-Groep (25 km. gem.) en de D-groep (20 km. gem). Halverwege van elke tocht is er een koffie/theestop met een stuk appeltaart. Dit wordt na de snerttocht de eerste clubrit van het kalenderjaar 2020.

Vertrek van alle groepen is om 09.00 uur vanaf het clubgebouw van voetbalvereniging Nieuwenhoorn aan de Rijksstraatweg. Er zijn voor leden geen kosten aan deze rit verbonden, maar zij moeten wel inschrijven. Niet leden betalen € 5,00 inclusief de pont (bij de start vooraf te voldoen). Deelnemers die geen toerfietskaart van de NTFU of lid zijn van de KNWU zijn niet verzekerd. Het is verstandig om vooraf via de NTFU een dagverzekering af te sluiten of ter plekke lid te worden van WTAC-Waterstad (dan bent u per direct verzekerd). Voor extra info over de diverse clubritten van 12 juli a.s. zie: www.wtac-waterstad.nl. Inschrijving is mogelijk vanaf 08.30 uur. Neem in de kantine aub de coronamaatregelen in acht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant