Afbeelding

ABO fietsclub houdt oefenfietstocht

Algemeen 1.031 keer gelezen

Op donderdagmiddag 2 juli heeft de Abo fietsclub een oefenfietstocht gehouden. Vanwege de huidige richtlijnen moeten zij zich aan een aantal regels houden. Aan de deelnemers werd vooraf gevraagd of ze coronaverschijnselen hebben. Ook werd van tevoren aangegeven dat de verantwoordelijkheid bij de deelnemer zelf ligt, zowel tijdens de fietstocht als bij een pitstop.

Mart Mons is de nieuwe begeleider van de fietsclub. Hij heeft vooral gelet op de afstand tijdens het fietsen en tijdens de pitstop, maar gaf aan dat hij niet voor politieagent wilde spelen. Achteraf bleek dat volgens hem ook helemaal niet nodig. Hij kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde eerste tocht.

'Vanmiddag ging ik voor de eerste keer mee met de fietsclub van de ABO', aldus Ria, een van de deelnemers.'Met vier dames en twee heren gingen we op pad. Het was een mooie route langs het Gorzepad en zo verder richting Brielle naar Vierpolders. In Vierpolders was voor ons een plekje in Theetuin de Vogelhof gereserveerd. We hadden daar een heel gezellige pauze met koffie/thee en eventueel iets lekkers erbij. Daarna ging de rit terug naar huis en stond er 27 km op de teller. Het was een heerlijke ontspannen middag waar ik graag vaker aan deel zal nemen!'

De nieuwe regels van ABO fietsclub zijn: vooraf aanmelden via de mail abofietsclub@gmail.com of telefonisch bij Mart Mons 06-24924319. Ze starten met een maximum van 10 deelnemers, wanneer dit kan worden uitgebreid, gaan zij dat zeker doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant