Afbeelding

Toerist in eigen stad!

Algemeen 397 keer gelezen

Heb je je eigen woonplaats al eens door de ogen van een toerist gezien? Niet? Dan is nu het moment om dat te doen! De musea van Hellevoetsluis hebben namelijk iets leuks bedacht! 

Vanaf 15 juli kunnen Hellevoeters een HiP-combikaart kopen. (HiP staat voor Hellevoet is Prachtig!) Met de combikaart kun je met ruime korting van een rondleiding genieten bij Droogdok Jan Blanken, Ramtorenschip Buffel bezoeken én meewandelen met een gids over de Verdedigingsweken. En als extraatje krijg je per boeking ook nog eens een stadswandeling op papier cadeau!

Help de Hellevoetse culturele instellingen!

Hoe leuk is het dat je, ondanks de beperkingen door de Corona, dicht bij huis tóch kunt genieten van een echte vakantiesfeer! En daarmee help je ook meteen de Hellevoetse musea in deze moeilijke tijden! Gezellig met de kinderen op stap om te genieten van die leuke interactieve activiteiten die bij de Hellevoetse musea te beleven zijn. Dat is toch eigenlijk een must voor élke Hellevoeter die zijn woonplaats beter wil leren kennen? Je bent ‘Toerist in eigen stad’ en beleeft vier leuke uitjes voor de prijs van nog niet één Efteling kaartje! Toch mooi meegenomen in deze bijzondere tijd.

Kortingskaart musea

Vanaf 15 juli kun je met een ‘HIP’ kaart het Marine Kwartier (Dok & Buffel) en het Militair Kwartier (Verdedigingswerken) terecht. Voor volwassenen kost de combikaart €18,50 p.p., voor kinderen €9,25. Wanneer een gezinskaart á €55,00 aangeschaft wordt mogen max. 2 kinderen tot 14 jaar gebruik maken van de kaart. De HiP-actiekaart is geldig tot 1 november 2020 en kan op verschillende dagen gebruikt worden. De kortingskaart kun je online bestellen óf kopen bij het bezoekerscentrum van Droogdok Jan Blanken. In verband met de Corona protocollen is telefonisch aanmelden bij de deelnemende cultuurinstellingen wel verplicht! De openingstijdentijden en tijden van de rondleidingen kunt u vinden op: www.fortresseholland-hellevoetsluis.nl of zijn na te gaan op de Facebook pagina Fortresse Holland Hellevoetsluis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant