Komende zomerweken biedt de Meesterbakker volop inspiratie om samen de zomer te vieren.
Komende zomerweken biedt de Meesterbakker volop inspiratie om samen de zomer te vieren.
Ingezonden mededeling

Meesterbakker Voskamp viert de zomer met tuinconfetti

Algemeen 456 keer gelezen

Buiten waait een stevig windje en vallen af en toe flinke spetters, maar in de winkels van Meesterbakker Voskamp is het volop zomer. De bakker start deze week met de campagne ‘De zomer vier je samen’.

Dit is te merken aan het heerlijke zomerse gebak en het ruime assortiment (picknick)broodjes, maar ook aan een vrolijke actie. Want bij ‘vieren’ hoort confetti, vinden ze bij de Meesterbakker. Daarom krijgt elke klant deze week bij besteding van €7.50 of meer een zakje tuinconfetti cadeau.

Tuinconfetti is confetti van biologisch afbreekbaar papier met daarin zomerbloemenzaadjes. Deze confetti kan in de tuin (of in een pot op het balkon of is een openbaar stukje grond) worden gestrooid. “Het idee is dat klanten dit zakje tuinconfetti geven aan iemand die dit in hun ogen verdient of kan gebruiken,” legt Sanne Troost van Meesterbakker Voskamp, uit. “Bijvoorbeeld aan de buurvrouw die in deze gekke tijden wat vaker alleen thuiszit... Of aan ouders die tijdens het thuiswerken toch wat vaker op de kinderen hebben gepast… Of aan de juf op school… Vandaar dat zich op het label een invulveld bevindt waarop klanten een lieve boodschap kunnen schrijven voor de persoon aan wie ze de tuinconfetti geven. En ja, natuurlijk mogen ze het zakje ook gewoon zelf houden…” 

Meesterbakker Voskamp geeft de tuinconfetti weg tot en met 4 juli en zolang de voorraad strekt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant