De ruimte tussen de passagiers en de chauffeur is afgeschermd.
De ruimte tussen de passagiers en de chauffeur is afgeschermd.

Ouderen kunnen weer veilig op weg met de SBO wijkbus

Algemeen 678 keer gelezen

Hellevoetsluis - De regels rondom corona zijn inmiddels versoepeld dat wij allen weer wat mobieler kunnen en mogen zijn. We mogen weer op bezoek, naar de dokter, fysiotherapeut of tandarts.

Ook voor het SBO betekent dat aantal diensten, waaronder het vervoer, weer voorzichtig gestart zijn. Uiteraard met de nodige beschermingsmaatregelen. Zo is de bus voorzien van een plastic afscheiding tussen chauffeur en passagiers en vervoert SBO tot nader order maximaal 2 personen per rit. De regels van het RIVM worden gehanteerd. In kort: 1,5 meter afstand en hoesten/niezen aan de binnenkant van de elleboog, niet op pad bij verkoudheid. De chauffeur werkt met wegwerphandschoenen, mondkapje bij in en uitstappen, en desinfecteert, voor aanvang van zijn dienst, de bus. Mondkapjes dragen in de bus is niet verplicht. Maak zoveel mogelijk gebruikt van de SBO strippenkaart.

De bus rijdt binnen Hellevoetsluis op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. U wordt bij uw voordeur opgehaald en afgezet bij de locatie waar u naar toe wilt. Voor een rit bel 0181-322273, keuzetoets 2. Op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant