Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Schoonheidssalon Mooi geeft je huid het beste, juist nu!

Algemeen 1.738 keer gelezen

Hellevoetsluis - Alicia Riksman valt gelijk met de deur in huis: “De huid weerspiegelt hoe iemand zich voelt.” Kijk maar eens in de spiegel en dan weet je gelijk wat ze bedoelt. Een stralende huid draagt bij aan ons zelfvertrouwen.

Professioneel
Bent u op zoek naar een professionele behandeling waarbij huidverbetering en ontspanning verbonden zijn? Dan bent u bij Salon Mooi aan het juiste adres! Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en fijne lijntjes? “In onze salon wordt gewerkt met producten van het exclusieve merk Décaar, een effectief product voor zichtbare verbetering van jouw huid.” Ook mannen zijn welkom bij Mooi. Décaar producten zijn zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Een team van doctoren en dermatologen ontwikkelt steeds nieuwe producten.

Behandelingen
Bij salon Mooi kun je terecht voor verschillende gespecialiseerde gezichtsbehandelingen van Décaar. De algen peeling en oxygen treatment, bijvoorbeeld, hebben een combinatie van krachtige werkstoffen die huidproblemen zoals acne, couperose of een vermoeide huid met fijne lijntjes zichtbaar verbeteren. Daarnaast is de algen peeling een échte anti-aging behandeling: de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. Er is ook een nieuwe behandeling op komst die door gebruik van verschillende peptides op maat gemaakt kan worden voor de klant. Hou de social media kanalen en website van salon Mooi in de gaten om op de hoogte te blijven. Verdere behandelingen: ontharen, manicure, harsen en verven wenkbrauwen en wimpers. Uiteraard werkt Alicia volledig met het Hygiëneprotocol COVID-19 Schoonheidsspecialisten. Dit protocol is door Anbos brancheorganisatie samengesteld op basis van de richtlijnen van het RIVM, aangevuld met de gegevens uit het richtsnoer Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg. Schoonheidssalon Mooi is aangesloten bij Anbos, de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialistes en schoonheidssalons. Hierdoor wordt Alicia op de hoogte gehouden van de laatste stand van zaken, maatregelen en nieuws.

Cadeaubon
Wilt u iemand een lekker verwennen? Geef dan een bon van schoonheidssalon Mooi. Deze zijn vanaf € 10,00 verkrijgbaar en zijn te gebruiken voor een behandeling of bij aankoop van een product. Ook voor ONS Homemade zijn cadeaubonnen te koop.

ONS Homemade, ‘life is what you bake of it’
Achter de schermen werkt Alicia druk aan de heropening van ONS Homemade. In deze winkel bij de salon biedt Alicia binnenkort (hou de social media in de gaten voor de openingsdattum) weer onder het genot van een kopje heerlijke koffie of thee diverse heerlijke lekkernijen aan. Pure en verse ingrediënten, die tevens gluten en lactosevrij zijn en vrij van geraffineerde suiker, dat is waar ONS Homemade voor staat. En alles is ook homemade. Bij ONS kan iedereen terecht die van lekker eten, shoppen en gezelligheid houdt. Het is zeker gezellig in de winkel en wat te denken van een all-day breakfast?! Probeer ook de guilt free High Tea eens. Bij ONS geniet je van zowel hartige als zoete hapjes. Wil je compleet gluten en lactose vrij, geen geraffineerde suikers of geheel vegan? Geen probleem, geef dit even aan bij je reservering. Heb je iets te vieren, een babyshower, verjaardag of zoek je een origineel cadeau? Dan kun je bij ONS Homemade terecht. Ook is het mogelijk om je favoriete producten gewoon mee naar huis te nemen. Een mooi product om thuis te gebruiken is granola. Start je dag goed en ontbijt met deze pure granola! Lekker door de kwark, yoghurt, over je fruit of smoothie bowl. “Onze granola is 100% natuurlijk, zonder toevoegingen en onnodige suikers. De ingrediënten zijn glutenvrije havervlokken, gemengde noten, kokos, rozijnen en verschillende kruiden. Er zijn nog vele andere leuke cadeautjes en relatiegeschenken verkrijgbaar in de winkel, die binnenkort weer wordt geopend."

Zakelijk
“Bestellingen op maat en zakelijke arrangementen kunnen we ook voor u regelen. Naast al het lekkers dat wij maken, verkopen wij ook hele leuke originele producten zoals verschillende pindakazen (9 verschillende smaken van de Pindakaaswinkel), de speelse en pure kruidenmixen van Green Gypsy spices, festival bottles, boho tiffin lunchboxen, losse thee, sieraden, borrel planken, pure olijfolie en nog veel meer! Lekkere en gezonde producten voor in bijvoorbeeld het kerstpakket.” Neem gerust contact op voor meer informatie. Kortom, er is reden genoeg om een keer langs te komen bij ONS.

Schoonheidssalon Mooi en ONS Homemade
Alicia Riksman (eigenaar) & Shari van Doren (schoonheidsspecialiste)
Westkade 49-A
3221 AV Hellevoetsluis.
www.schoonheidssalonmooi-hellevoetsluis.nl en www.ons-homemade.nl

Openingstijden salon
Maandag t/m vrijdag op uitsluitend op afspraak. Bel voor een afspraak 06-48185918 of stuur een e-mail naar salonmooi.hellevoetsluis@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant