Afbeelding
Foto: Groot Hellevoet
Koop Lokaal

Simply Coffee and Tea en De Sigarenman

Algemeen 1.821 keer gelezen

Hellevoetsluis -  Zaterdag 27 juni a.s. tussen 14 en 16 uur zingt Mike, de zingende schilder aan de Rijksstraatweg 43 heerlijk gezellige nummertjes. Het koffie- en theehuis is al enige tijd open en nu is het tijd voor een gezellige activiteit, vindt eigenaar Robert Blonk.

Robert is een ondernemer pur sang. Hij heeft zijn ogen en oren goed open en denkt constant na over waaraan behoefte zou kunnen bestaan in Hellevoetsluis en omgeving. Je zou kunnen zeggen dat hij doorlopend op zoek is naar het gat in de markt. Er staat niet voor niets ‘van alle markten thuis’ op zijn LinkedIn profiel. Toen Robert zag dat er aan de Rijksstraatweg een winkelpand vrijkwam, was zijn eerste idee: hier moet ik wat mee! Waar is op zo’n prima locatie en ‘in de loop’ behoefte aan? Robert was er al snel uit en zo ontstond zijn nieuwe koffie- en theehuis.

Wat wil je nog meer, een koffie- en theesalon direct langs het doorgaande fietspad en aan de Rijksstraatweg?! Het gloednieuwe koffie- en theehuis is gevestigd in het winkelpand waar eerst Diordie gevestigd was. Soms is het wat lastiger om je wagen langs de Rijksstraatweg te parkeren, maar wist u dat er aan de achterzijde aan de Ambachtsstraat altijd voldoende parkeerruimte is?

Het koffie- en theehuis is gezellig ingericht en ook buiten kunt u een plekje uitzoeken onder de parasols op het kleine terras. De prijzen houdt Robert bewust laag. “Er wonen in deze wijk zat mensen die van een AOW’tje moeten rondkomen en voor die mensen wil ik er ook zijn.”

En zeg nou zelf, €4,50 voor een koffie (of thee) met een punt appeltaart met slagroom is geen geld. Natuurlijk is er ook ander lekkers te koop, donuts of een gevulde koek en regelmatig serveert Robert een verrassings-lekkernij. Verse jus d’orange en frisdranken zijn eveneens verkrijgbaar. En als je één van de smaken van The Art of Tea besteld, dan zet je zelf je eigen thee. Je krijgt er zelfs een zandloper bij waarop je precies kunt zien wanneer de thee het lekkerst op smaak is.

Hou je meer van koffie, ook dan zit je goed daar aan de Rijksstraatweg. Naast uiteraard gewone koffie is er espresso, cappuccino en latte macchiato. Melange 010 is een oer Rotterdamse koffie, dit is de koffie die Robert schenkt. Een blik Melange 010 is ook te koop en vervolgens kun je de bonen los aanschaffen om het blik gevuld te houden, evenals de thee, deze kunt u in doosjes aanschaffen.

De tabaksspeciaalzaak is op hetzelfde adres te vinden. Naast rookwaar van snuiftabak tot sigaar verkoopt Robert hier ook accessoires. Bijvoorbeeld aanstekers, sigarenknippers en pijpen. Als een klant een product zoekt dat niet in de winkel verkrijgbaar is, zorgt Robert ervoor dat het er in no-time wel is. Service staat hoog in het vaandel bij de Sigarenman. In de ruimte is een afgesloten en gezellige ingerichte rookkamer aanwezig. Uiteraard met een prima afzuiginstallatie zodat er geen rooklucht hangt en zelfs uw kleding blijft vrij van luchtjes. Onder de sigaren die via De Sigarenman verkrijgbaar zijn, treft u gerenommeerde merken aan uit de bekende Zuid-Amerikaanse landen. “Buiten sigaren uit Nicaragua verkopen wij in onze winkel ook sigaren uit de Dominicaanse Republiek en sinds kort ook uit Cuba.”

Let op dat u vooraf contact opneemt indien u speciaal voor één merk naar de winkel komt. Er is namelijk slechts een deel van de genoemde merken op voorraad aan de Rijksstraatweg.

Andere tabaksspeciaalzaken kunnen ook profiteren van de speciale prijzen die De Sigarenman kan bieden omdat de import zelf wordt gerealiseerd. Hiervoor staat op de website een formulier, zie https://www.desigarenman.nl/voor-tabakspeciaalzaken. Maar eerst is er muziek! Kom zaterdag 27 juni aanstaande, tussen 14 en 16 uur gezellig langs bij het Thee- en Koffiehuis!

Simply Coffee and Tea en  De Sigarenman
Rijksstraatweg 43,
3222 KA Hellevoetsluis
085-3034315

Openingstijden:

Maandag           11:00 uur tot 17:30 uur

Dinsdag             11:00 uur tot 17:30 uur

Woensdag         11:00 uur tot 17:30 uur

Donderdag         11:00 uur tot 17:30 uur

Vrijdag                11:00 uur tot 16:00 uur

Zaterdag            10:00 uur tot 16:00 uur

Zondag               gesloten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant