Afbeelding
Foto: PR
Koop Lokaal

EDM Tuin & Huis Techniek

Algemeen 1.095 keer gelezen

Hellevoetsluis - Edwin Maassen, sinds vier jaar eigenaar van EDM Tuin & Huis Techniek, heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het hoveniersvak.

“Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan op meerdere vlakken van het hoveniersvak. Hellevoetsluis is mijn geboortestad en ik vind het ontzettend leuk om hier en in de omgeving aan projecten te werken. Als ik buiten bezig ben dan ben ik helemaal in mijn element, zomer en winter.”

Een tuin mag leven
“De tuin moet een stuk ontspanning zijn; een plek waar je je terug kunt trekken met familie en vrienden. Ik vind het leuk om met mooie insectvriendelijke beplanting, prachtige kwaliteit materialen en sfeervolle verlichting een tuin vorm te geven en in te richten. Wat ik vooral belangrijk vind, is goed te luisteren naar wat de klant wil. Welke sfeer moet de tuin uitstralen? Waar hou je van? Welke tuinbeleving zou je willen? Aan de hand van het gesprek met de klant maakt Edwin een 3D ontwerp; zo kunnen zij de tuin alvast beleven aan de hand van een virtuele tuinwandeling.”

Ontwerp naar wens
“Met mijn ontwerp probeer ik naar wens van de klant een droomtuin te realiseren. Een tuin die tot stand komt met mijn stijl, visie en kennis moet een echt plaatje worden voor de opdrachtgever. Als een idee van een klant me echt niet aanspreekt dan neem ik de opdracht liever niet aan. Ik werk met hart en ziel aan een tuin en dat moet je dan ook terug zien in het resultaat.”

Overkappingen en veranda’s
“Ik richt me vooral op exclusieve tuinen waarbij naast de tuinaanleg veel bouwkundige elementen worden geïntegreerd zoals overkappingen en veranda’s. We plaatsen de overkapping niet alleen; we stijlen deze ook. Zo wordt het een tweede huiskamer waar je je kunt terugtrekken in je eigen tuin. Een plek waar je buiten bent, en toch droog en warm kunt zitten. Of juist de schaduw hebt als de zon te fel is. Je kunt er ook voor kiezen om een open haard te plaatsen of een warmtekachel; zo wordt het een echte tuinkamer, een onderdeel van je huis, waar je elk seizoen kunt doorbrengen. Je kunt er ook voor kiezen om een veranda te plaatsen. Deze wordt aan het huis zelf gebouwd waardoor je je woonkamer kunt verlengen.”

Wil je meer weten over EDM Tuin & Huis Techniek neem dan een kijkje op de website: www.edmtuinenhuistechniek.nl

EDM Tuin & Huis Techniek
Edwin Maassen
Hellevoetsluis 06 -31745988
info@edmtuinenhuistechniek.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant