Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Weekmarkt weer volledig open: Jacques lag er wakker van!

Algemeen 1.535 keer gelezen

Hellevoetsluis - Zaterdag 30 mei is de weekmarkt van Hellevoetsluis weer volledig opengegaan. Om genoeg afstand tussen de bezoekers te bewaren is het marktterrein met 50 % vergroot.

Hiervoor wordt het parkeerterrein van de markt gebruikt. Parkeren op het Woordbouwerplein is dus niet meer mogelijk tijdens de zaterdagmarkt. Dat was duidelijk te merken op het parkeerterrein bij het winkelcentrum. Mensen stonden rond 11.00 uur in de rij om een parkeerplekje te bemachtigen.

Op het marktterrein zelf is het lekker ruim en niemand hoeft dan ook moeite te doen om gepaste afstand van elkaar te houden.  Iedereen kon bij zijn of haar vertrouwde food én non-food kramen boodschappen doen.

Jacques van de kaartenkraam is blij dat hij weer in Hellevoetsluis mag markten. “Na 11 weken hier niet te hebben kunnen staan, ben ik blij mijn klanten weer te zien in Hellevoetsluis”. We vragen aan Jacques hoe hij de afgelopen periode heeft ervaren. “Ik heb in het begin best wakker gelegen hoor. Je komt in een onzekere periode en weet helemaal niet waar het naar toe gaat. Je maakt je ook zorgen om je gezondheid en dat alles bij elkaar slaapt niet lekker, moet ik bekennen. Maar na de onrust kwam de berusting en kon ik ook eens op zaterdag gewoon een rondje gaan fietsen met mijn vrouw. Zo maar een vrije dag heb ik eigenlijk nooit. Wat ik erg fijn heb gevonden, dat waren de leuke reacties die ik kreeg van de klanten. En die krijg ik vandaag ook weer!”

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant