Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Vitamula praktijk voor Leefstijl -en Vitaliteitscoaching

Algemeen 736 keer gelezen

Hellevoetsluis - Deze tijd brengt veel mensen stress, onzekerheid, misschien ben je een emotie-eter of heb je angst om ziek te worden? Het is, niet alleen in coronatijd, van belang je immuunsysteem zo optimaal mogelijk te houden. Daar kan je zelf veel aan doen met gezonde voeding, beweging en rust. Vind je dat lastig en wil je daar een stukje begeleiding en coaching in neem dan contact op met Vitamula.

Sandra de Jager gooide na haar burn out het roer om en heeft sinds twee jaar haar eigen praktijk ‘Vitamula’ voor Integrale Leefstijl- en Vitaliteit coaching aan de Burgemeester van de Jagtkade. Daarnaast is zij yogadocente en rondt zij binnenkort haar opleiding natuurvoedingsdeskundige af.

Wat kan Vitamula voor jou betekenen?
Integrale Leefstijl- en Vitaliteitscoaching richt zich op de mens als geheel. “We kijken verder dan alleen voeding, slaapritme en het bewegingspatroon. We kijken ook hoe jij je voelt, welke emoties je voelt, welke ervaringen je als kind hebt opgedaan, hoe is je gezinsleven nu , welke (vastgeroeste) overtuigingen heb je en wat is jouw drijfveer in het leven.”

Balans opmaken
Coaching geeft inzicht in datgene wat jou op dit moment uit balans brengt waardoor je niet lekker in je vel zit en helpt je om weer in balans te komen.  “Ik merk in mijn praktijk dat mensen binnenkomen met vragen omtrent voeding of stress, maar dat er dan toch vaak meer speelt. Daarom gaan we eerst samen de balans opmaken: hoe gaat het nu en waar wil je naartoe? Daar gebruik ik een uitgebreide leefstijl -en vitaliteitsanalyse voor. Ook kan ik desgewenst een analyse uitvoeren die specifiek op voeding is toegespitst. Aan de hand van de analyse worden de pijnpunten uitgefilterd waar we mee aan de slag gaan om jouw leefstijl te verbeteren.” Ook gaat Vitamula trainingen aan groepen geven in een programma dat Sandra zelf heeft ontwikkeld. En werkt ze samen met een hormooncoach aan een programma dat gelanceerd wordt zodra binnen bewegen weer mogelijk is. Beweging een belangrijk onderdeel van coaching en trainingen. Hierin werkt zij nauw samen met Let’s go sport.

Je kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vitamula Coaching & Training
Vuurdoorn 55
3224 EG Hellevoetsluis
06-13680737
info@vitamula.nl
www.vitamula.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant