Afbeelding
Foto: PR
Koop Lokaal

De Zeeuw Makelaardij in de Struytse Hoeck

Algemeen 538 keer gelezen

Hellevoetsluis - Ook in deze bijzondere tijd draait de woningmarkt op volle toeren. Marijn de Zeeuw van De Zeeuw Makelaardij legt ons uit: “Natuurlijk, we hebben ons enigszins moeten aanpassen, maar verder is er eigenlijk geen enkele belemmering om een object te kopen of verkopen. De woningmarkt was al wat verhit en het geluid dat de rente gaat stijgen zorgt ervoor dat de mensen ook in deze periode zaken willen doen.”

Marijn de Zeeuw is Register Makelaar & Taxateur, NVM-lid, Buitenstate makelaar en mede-eigenaar van het bedrijf. Zij is gespecialiseerd in de verkoop van landelijk gelegen woningen en paardenobjecten, dus vindt u haar regelmatig in het buitengebied en ook op een paard. Marijn is opgegroeid in Hellevoetsluis en kent door haar jarenlange ervaring als geen ander de lokale woningmarkt.

Vertrouwen 
“Wanneer u belangstelling heeft voor een woning, beginnen wij altijd met een persoonlijk gesprek. Dat gesprek kan bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis gevoerd worden. Wij willen graag goed weten wat uw wensen zijn en betrekken zo veel als mogelijk de persoonlijke omstandigheden bij onze hulp. Want maatwerk vinden wij heel belangrijk in ons vak. Het gaat vaak om grote bedragen en gebeurtenissen die niet zo vaak in een mensenleven voorkomen, dus dan is goed advies een eerste vereiste”. Heeft u vragen of advies nodig? Wilt u uw huis verkopen? De Zeeuw Makelaardij kan ook begeleiding verzorgen als aankoopmakelaar, voor een taxatie of de verkoop van bijvoorbeeld een bedrijfspand. Daarnaast is het makelaarskantoor specialist in landelijk wonen en paardenobjecten en aangesloten bij Buitenstate Makelaars.

Buitentstate
Vanaf 2018 is De Zeeuw Makelaardij aangesloten bij Buitenstate Makelaars. Waar de bebouwde kom eindigt, begint het werkterrein van Buitenstate. Zoekt u een landelijk gelegen vrijstaande woning? Of wilt u deze verkopen, dan is De Zeeuw Makelaardij voor Voorne-Putten, Goeree- Overflakkee én omgeving uw partner. Heeft u een passie voor paarden dan kan Marijn de Zeeuw u ook uitstekend helpen! Want als paardenliefhebster weet zij als geen ander dat de hippische faciliteiten bij een woning - voor mede paardenfanaten – minstens zo belangrijk zijn als het huis zelf.

Lokaal
Mede-eigenaar Victor van der Loo is naast de aan- en verkoop van woningen gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed, hier is Victor de aangewezen persoon voor. Victor is geboren en getogen Hellevoeter, een bekend gezicht en heeft een breed netwerk in en om Hellevoetsluis.

Tevreden
Dat mensen tevreden over je zijn, zeg je niet snel over jezelf. Maar klik maar eens op de reviews van Funda om te lezen wat mensen over De Zeeuw Makelaardij zeggen:
“Wat zijn wij blij met de service van De Zeeuw Makelaardij. Onze makelaar Victor van der Loo is van het begin tot het eind heel betrokken geweest bij de verkoop. Hij legde ons heel duidelijk uit wat alle stappen waren die we moesten nemen voor de verkoop van ons huis. Hij heeft ons in het begin van het traject gerustgesteld over het überhaupt verkopen van onze woning. We zaten vooraf aan de verkoop nogal in twijfel omdat we precies wilden gaan verkopen in de eerste week van de lockdown. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek hield hij zich netjes aan de 1,5 meter afstand en de hygiëneregels met betrekking tot corona. Dit gaf direct een fijn en veilig gevoel.”

Nieuwbouw in Hellevoetsluis en omgeving
De Zeeuw Makelaardij is NVM-Nieuwbouwspecialist. Om NVM-nieuwbouwspecialist te worden, is ruime praktijkervaring aangetoond en een kennistest afgelegd. Iedere nieuwbouwspecialist werkt volgens kwaliteitsnormen die waarborgen dat u deskundig wordt geholpen. Heeft u belangstelling voor toekomstige nieuwbouwprojecten? Meldt u dan aan via office-manager Denise Moree, email: d.moree@dezeeuwmakelaardij.nl Denise is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om het maken van een afspraak, informatie over ons aanbod of nieuwbouwproject en de spil van het bedrijf. Sinds de oprichting in 2005 is Denise al onderdeel van het team en zij weet wat er speelt.

Aandacht, ruime informatie en deskundigheid
“We horen regelmatig van klanten dat wij erg veel tijd besteden aan het bezichtigen van woningen en ook dat er zo veel wordt verteld in plaats van de overhandiging van een stapel informatie. Vervolgens horen we ook regelmatig dat ons tarief desondanks concurrerend is. En, dat is ook zo,” durft Marijn te stellen. “Een huis kopen of verkopen doen de meeste mensen maar één of enkele keren in hun leven en dan is het dus zaak om als deskundige rustig en goed uitleg te geven. Als wij verkoopmakelaar zijn, nemen wij ook de tijd voor de koper als het gaat om het uitleggen van bijvoorbeeld het koopcontract. Want aan misverstanden of erger heeft niemand iets. Dat levert stress op en dat willen we voorkomen. Een woning kopen of verkopen moet leuk zijn.”

Innovatief
Bedrijven gebruiken de kreet innovatie om aan te geven dat ze modern zijn, maar vaak blijft het bij een kreet. Dat is bij De Zeeuw Makelaardij wel anders. Dat begint bij ons met een persoonlijke verkoopstrategie waarbij we specifiek kijken naar de situatie van de klant en haar doelgroep. We willen voor onze klanten een zo groot mogelijk bereik. Dat bereik creëren we online door waardevolle content te delen zoals video’s en tips, we realiseren interactie waardoor veel mensen ons graag volgen. Dit kunnen we succesvol inzetten voor onze klanten. Daarnaast wordt de beschikbare techniek zo goed als mogelijk ingezet voor alle klanten en mensen die zich hebben aangemeld als belangstellende. Een voorbeeld is de mogelijkheid om via een chat-robot 24 uur per dag informatie op te vragen. Zo kan iemand die thuiskomt uit de nachtdienst toch nog de informatie die hij wenst bekijken. “Slimme technologie moet je inzetten op een manier waar je klanten gemak van hebben, geen last”, zegt Marijn de Zeeuw hierover.

Wat is mijn huis waard?
Op https://www.dezeeuwmakelaardij.nl vindt u rechts onderin ‘Wat is mijn huis waard?’ Na hierop geklikt te hebben en informatie te hebben ingegeven kunt u binnen 2 minuten een indicatie ontvangen van de waarde van uw woning. Makkelijker en sneller kan niet.

Gratis aankoopadvies
Indien u De Zeeuw Makelaardij opdracht geeft om uw huis in verkoop te nemen dan ontvangt u gratis aankoopadvies inzake de woning waarvoor u belangstelling heeft. Zij zetten net die ene stap extra en begeleiden ook graag de aankoop van uw nieuwe woning.
De Zeeuw Makelaardij is een familiebedrijf met een persoonlijke benadering en een groot bereik. Vertrouwen, persoonlijk contact en heldere communicatie. Duidelijkheid vooraf, geen verrassingen achteraf!

De Zeeuw Makelaardij
Struytse Hoeck 1
3224 HA Hellevoetsluis
Telefoon: 0181-335710
https://www.dezeeuwmakelaardij.nl
Email: info@dezeeuwmakelaardij.nl

Uit de krant

Uit de krant