Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Slagerij van der Toorn staat voor ambachtelijke kwaliteit

Algemeen 3.282 keer gelezen

Hellevoetsluis – Slager Kevin van der Toorn is een ambachtelijk vakman met liefde voor het vak en veel verstand van het beste en lekkerste vlees. “Wij verkopen alleen maar eerlijk biologisch scharrelvlees en dat verschil proef je!”

Slagerij van der Toorn is dit jaar alweer tien jaar aan de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis gevestigd. Dat de ambachtelijk slagerij goed vlees verkoopt is in de wijde omgeving bekend. Klanten rijden zelfs van over de dam naar de slager aan de Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn om een lekker, eerlijk stukje vlees of vleeswaren te halen.

Puur en eerlijk vlees
Mensen zijn thuis meer gaan kokkerellen tijdens de coronacrisis en willen daar dan een lekker vers, mals stuk vlees bij. “Vlees moet puur zijn, zonder toevoegingen of het nu gaat om rund, varken of kip. Voor een goed stuk vlees is peper en zout al voldoende om het op smaak te brengen, daar kun je de lekkerste maaltijden mee op tafel zetten”, vertelt ambachtelijk slager Kevin van der Toorn. “We verkopen ook huisgemaakte maaltijden; heerlijke makkelijke ovenschotels voor de dagen dat je zelf geen zin hebt om te koken.” Tip: je kunt bij de slagerij ook een heerlijk belegde pizza halen om thuis af te bakken.

Op de barbecue
Ook het barbecueseizoen is weer begonnen; grote stukken vlees, zelf gemarineerd, experimenteren met verschillende smaken of gewoon simpel alleen met peper en zout, zoals Kevin ook aanraadt, zijn nog steeds de trend voor op de barbecue.  “ We hebben een heel ruime keuze voor flinke stukken vlees op de barbecue denk dan aan Ierse Galloway Tomahawk steaks, Galloway beefbackribs , Galloway ribroast (cote de boeuf) of malse Limousin T-Bone steaks.”

Coronamaatregelen
In verband met corona heeft ook de slagerij maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo mogen er maar 6 mensen binnen, klanten moeten voldoende afstand houden, handcontact vermijden en zoveel mogelijk contactloos betalen. Van de Toorn bezorgt uw vlees gratis aan huis bij besteding vanaf 15 euro.

Slagerij van der Toorn
Rijksstraatweg 286A
3223 KE Hellevoetsluis
0181-327778
Kijk voor de alle aanbiedingen op de Facebookpagina van Slagerij van der Toorn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant