Afbeelding
Foto: PR

Clubs financieel gezond de crisis door

Algemeen 330 keer gelezen

Speciaal voor lokale verenigingen organiseert Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden het webinar ‘Financieel gezond de coronacrisis door’. 

Deze gratis online bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 mei van 20.00 tot 21.30 uur. De Rabobank nodigt bestuursleden van lokale clubs van harte uit om deel te nemen. Caspert van der Wel, directievoorzitter van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden: “Verenigingen zijn het cement van de lokale samenleving. In dit webinar komen handige tips en concrete acties voorbij, die clubs kunnen helpen om het hoofd boven water te houden nu de inkomsten flink dalen door afgelaste evenementen en gesloten kantines. Besproken wordt hoe je als vereniging om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak. Van welke regelingen je gebruik kunt maken en welke kansen er zijn om het financiële gat te dichten." 

Aanmelden kan tot 23 mei via sportopleidingen.nl: https://bit.ly/2WusOFb Per vereniging kunnen maximaal twee personen deelnemen. Meld je snel aan, want het aantal deelnemers is beperkt! Meer weten over dit webinar? Stuur een bericht naar communicatie.zhe@rabobank.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant