Veel bekende bedrijven en personen uit Hellevoetsluis zijn te zien in de clip.
Veel bekende bedrijven en personen uit Hellevoetsluis zijn te zien in de clip.
Video

Videoclip voor alle Hellevoeters

Algemeen 4.040 keer gelezen

Hellevoetsluis - De Dutch Dance Reporters (DDR) reizen normaal gesproken de wereld rond om mooie videoclips te maken van allerlei festivals.

Of het nu Tomorrowland Winter op de Alpe d'Huez, of het Road to Ultra India is, normaal gesproken is DDR daarbij. Maar op dit moment is alles anders...

We spreken Jeroen van der Landen van DDR: "Loek Barendrecht zat namens ons bedrijf in het vliegtuig naar India en kreeg onderweg te horen dat het Road to Ultra festival afgelast was. Hij kon dus na aankomst nog net een foto van de Taj Mahal maken en vervolgens zijn ticket omboeken om weer naar huis te komen. En zo ging het met veel van onze opdrachten: het ene na het andere evenement werd gecanceld. Gelukkig maken wij ook video-producties voor bedrijven, dus hebben we nog wel wat te doen, maar eerlijk is eerlijk: onze agenda is behoorlijk leeg."

Op de vraag of we ons zorgen moeten maken over het voortbestaan van de Dutch Dance Reporters reageert Jeroen ontkennend: "Feit is dat de inkomsten op dit moment minimaal zijn. Maar, wij hebben het geluk dat we geen personeel in dienst hebben. Dus betalen we onszelf tijdelijk ook minimaal uit en kunnen we het nog wel even uitzingen. Als je echter een leuke opdracht voor ons bedrijf weet, dan houden we ons natuurlijk aanbevolen." Het werk van DDR is te zien op https://www.ddrproductions.nl

Bij de pakken neerzitten is geen optie en dus namen Loek Barendrecht en Jeroen samen met de Hellevoetse spoken word artist en theatermaker Brandon Taylor en singer-songwriter Noortje Bart een videoclip op om alle Hellevoeters én de Hellevoetse bedrijven een riem onder het hart te steken. Jeroen: "Bij de mooie tekst en muziek van Noortje en Brandon hebben wij een script geschreven. Het leuke hieraan was dat waar we normaal gesproken in opdracht van iemand werken, we nu echt helemaal konden maken wat we zelf passend vonden. En om in je directe eigen omgeving te werken is natuurlijk ook supertof." Uiteraard bellen we ook even met Noortje die in Engeland studeert en woont, maar nu tijdelijk in Nederland is. "Ik was kort naar Nederland gekomen om de show van Brandon te bezoeken en daarna kwam de lockdown in Engeland. Dus ik ben min of meer toevallig hier. Toen werd ik gevraagd om mee te doen aan dit project, hartstikke leuk. Brandon is zo goed met woorden, ik speel wat op mijn gitaar en bij hem rollen de woorden er zo maar uit! Hellevoetsluis herbergt erg veel creativiteit, daar verbaas ik me iedere keer weer over." Noortje studeert dit jaar af en heeft zojuist haar eerste single uitgebracht: Speak your mind. De plaat die je bij de videoclip hoort heet 'Lege Straten - Brandon Taylor ft. Nora Bart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant