Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Leo van den Berg keukens staat voor u klaar!

Actueel 1.994 keer gelezen

Hellevoetsluis - Leo van den Berg keukens is al heel wat jaren een begrip in Hellevoetsluis en daar buiten. Door de centrale ligging in Hellevoetsluis is Leo en zijn medewerkers altijd dichtbij en goed bereikbaar voor zijn klanten op heel Voorne-Putten. Dat geeft een veilig gevoel.

Gewoon geopend
"Gewoon geopend' is eigenlijk een term die in de huidige crisis niet kan, maar door handhaving van de strikte regels van het RIVM kunnen we onze showroom blijven openstellen voor onze klanten. Stony van den Berg legt uit: "Mijn collega's en ik werken al weken elke dag met 1,5 meter afstandhesjes aan en met handschoe- nen. En door het gebruik van afzetlinten in de showroom kunnen wij onze diensten blijven aanbieden." Met een knipoog voegt hij er aan toe: "Wij zitten alleen 's avonds en op zondag in quarantaine!" Dan serieuzer: "Corona heeft al aardig zijn tol geëist en daarom willen wij als bedrijf van deze mogelijkheid gebruik maken om alle mensen die door het virus zijn getroffen alle sterkte toe te wensen."

Natuurlijk merkt ook Stony in de winkel minder drukte en dat de mensen die wel langskomen aan de Nijversheidsweg afwachtend zijn. "En dat vind ik ook gewoon logisch, want er gebeurt nogal wat om ons heen. Maar aan de andere kant merken wij ook dat veel mensen nu thuis verblijven en dus ook hun keuken meer gebruiken dan ooit. Er is veel gehamsterd, dus er wordt ook veel meer thuis gegeten, lijkt me logisch. Tijdens intensief gebruik merk je bijvoorbeeld ook dat de oven niet honderd procent meer functioneert, of dat je werkruimte best wat groter zou mogen zijn in de keuken." Daarmee kom je precies bij het punt waarop je nou net bij Leo van den Berg terecht kunt. Dus, als je denkt, 'zo gaan we niet nog maanden verder tobben, plan dan eens een bezoekje aan de showroom en vraag om mee te denken." Want meedenken, dat is waar Leo en zijn mensen bekend om staan!

Stony vervolgt: "Wij zijn blij dat wij iedereen die er om vraagt nog steeds kunnen helpen aan een nieuwe keuken of apparatuur. En natuurlijk is onze service aan huis ook nog steeds operationeel. Maar stel dat u uw keukenkleur na tien jaar beu bent, maar uw werkblad is nog piekfijn in orde. Of u wilt in huis toch wat dingen veranderen aan de keuken. Dan is mogelijk een nieuwe keuken het eerste waar u aan denkt. Maar wanneer de helft van de keuken nog piekfijn in orde is, waarom zou u dan kiezen voor een nieuwe keuken als je de huidige keuken kunt restylen?" Leo van den Berg neemt de tijd voor u. Een vrijblijvende offerte en thuisadvies is heel gewoon. En, Leo valt u niet lastig met opdringerige telefoontjes, of lagere prijzen zogenaamd als u snel beslist.

Vaatwasser kapot?
Je vaatwasser zal maar net kapot zijn aan het einde van een dag thuiswerken en lesgeven aan de kinderen! Daar moet je toch echt niet aan denken, dus bel dan ons zo snel als je kunt. Dan rijden we voor en zorgen voor een oplossing! U kunt ook via https://leovandenberg.nl/service/ een servicemelding maken. Wij zullen na ontvangst van uw servicemelding zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak met u in te plannen voor een van onze service- monteurs. Tussen 9:00 en 17:30 uur kunt u ook bellen op 0181 – 322269 om direct een afspraak te maken. Ook hier houden wij rekening met de strikte regels van het RIVM.

Van gas naar inductie
Veel mensen stappen over van koken op gas naar het koken met inductie. Op die manier bereidt men zich voor op de verduurzaming van woningen die er aan zit te komen. Keramische platen hadden nog het nadeel dat deze lang- zaam warm werden en eenmaal heet duurde het weer lang voordat de plaat was afgekoeld. Een inductieplaat heeft deze nadelen niet. Induc- tiekoken werkt sneller dan koken op gas en er is nog een ander groot voordeel: je loopt niet meer te tobben bij het schoonmaken net als bij een gaskookplaat. Eén keer een doekje over de inductieplaat en deze is schoon.

Aanbieding in de maanden april en mei
"Wij proberen mee te denken met onze klanten en daarom hebben wij in de maanden april en mei speciale aanbiedingen op het gebied van inductiekoken en combinatie ovens." De 3 in 1 oven die is geïntroduceerd is werkelijk magnifiek! Deze oven meet 45 bij 60 centimeter (hoogte x breedte) en heeft alle oven-, magnetron- en stoomfuncties in één! U zou dus uw eigen combi-oven zonder problemen kunnen vervangen door de 3 in 1 oven. Stony krijgt nog wel eens de vraag "waarom zou ik gaan stomen?" Hij legt uit: "Stomen past in de trend van het thuis steeds gezonder en smaakvoller koken. Groenten, pasta's of vis die gestoomd worden, behouden veel meer vitamines, kleur en vooral ook smaak in het product. Gekookt in een pan verliest product behoorlijk wat smaak. Dat proef je pas als je een keer gestoomd voedsel eet. Wat een smaaksensatie is dat. De 3 in 1 oven is natuurlijk ook onderdeel van onze actie in de maanden april en mei, dus voor niemand is er een beletsel om binnenkort ook lekkerder en gezonder te gaan eten."

Openingstijden:
Maandag:      13:00 - 17:30 uur
Dinsdag:       09:00 -17:30 uur
Woensdag:    09:00 -17:30 uur
Donderdag: 09:00 -17:30 uur
Vrijdag:        09:00 -20:00 uur
Zaterdag:      09:00 -16:00 uur

Leo van den Berg keukens
Nijverheidsweg 17
3225 LL Hellevoetsluis
Telefoon: 0181-322269
www.leovandenberg.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant