Afbeelding
Koop Lokaal

Alles vers bereid bij de Flavours to go shop

Actueel 1.179 keer gelezen

Vierpolders – Vers belegde broodjes, verse sappen of een broodje bal. Hiervoor kun je terecht bij de Flavours to go shop gevestigd in de shop van benzinestation DC Berkel op industrieterrein Seggelant-Zuid. Elke dag een verrassend kwaliteitsaanbod!

'Wij zitten hier al een jaar of zeven', vertelt Ferdy Kreft van de Flavours to go shop. 'En, we zijn gewoon geopend! Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en houden we goed in de gaten dat er niet te veel mensen binnen zijn. Uit dat oogpunt stellen we het nu dus erg op prijs dat mensen van te voren hun bestelling opgeven. Dat kan met een telefoontje of een app via het nummer 06-29515282 en dan gaan wij aan de slag. Zo voorkomen we dat er te veel mensen tegelijkertijd staan te wachten. Eventuele grote bestellingen kunnen we in overleg ook bezorgen.'

'Wij bereiden alles zelf ter plekke, verser kan dus echt niet. De ribeye braden we zelf, de kip en de rosbief, maar ook de sauzen maken we zelf, net als de broodsalades. Dat maakt ons echt wel uniek, want waar vind je een broodje warm huisgebraden ribeye met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en uitgebakken spekjes voor slechts 6,85 euro? De broodjes die we gebruiken zijn ook uniek. Dit zijn namelijk geen standaard broodjes, maar rustieke kwaliteitsbroodjes uit België. Hierdoor ondersteunen de broodjes dus echt de kwaliteit van onze verse producten die erop gaan en andersom.'

'Verder hoop ik echt dat we met zijn allen, dus alle ondernemers en alle andere mensen die door de coronacrisis geraakt worden, goed door deze periode heen komen. Met elkaar moet ons dat toch gaan lukken, we moeten alleen even volhouden!', besluit Ferdy.

Normaal gesproken is de Flavours to go shop geopend van 07.30 tot 17.00 uur, maar op dit moment is dat van 07.30 tot 15.00 uur. En dat zes dagen in de week van maandag tot en met zaterdag. Kijk voor het volledige menu op hun website. Hier is ook meer informatie te vinden over de soorten catering die zij kunnen verzorgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant