Tip voor het voorjaar: shop bij onze lokale ondernemers.
Tip voor het voorjaar: shop bij onze lokale ondernemers. Foto: Pixabay

Voorjaarsshoppen in Nieuw-Helvoet

Algemeen 484 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het is overduidelijk voorjaar; heerlijke temperaturen, prachtig weer en iedereen krijgt zin om het huis en de tuin aan kant te maken zodat we weer kunnen genieten van het buitenleven.

Helaas zullen we nog even geduld moeten opbrengen in verband met de huidige coronamaatregelen, maar thuis en in de tuin kunnen we het natuurlijk wel gezellig maken. De lokale ondernemers van Shoppen in Nieuw-Helvoet maken er ook nu het beste van voor hun klanten.

U bent ook nu van harte welkom bij de lokale ondernemers van Shoppen in Nieuw-Helvoet. Voor uw huisdier vindt u bij Pom's Paradise gezonde, lekkere voeding én snacks voor uw hond en kat. Misschien wilt u ze wel op iets extra's trakteren het komende paasweekend. De Computerwinkel is een onmisbare partner voor de juiste laptop of computer voor alle thuiswerkers. Briedé Optiek is ook nu het juiste adres voor het beste voor uw ogen; bril of contactlenzen laat u altijd goed adviseren door deskundigen.

Slaat de verveling toe dan kunt u terecht bij Gunter Creatief voor al uw knutsel en handwerk spulletjes. Neemt u ook eens een kijkje bij Blanche Art Productions dan komt u vast niet met lege handen thuis. Ook voor teken -en schildermaterialen en leuke workshops. En bij De Lichte Wereld bestelt u online mooie spirituele cadeautjes om te geven of voor uzelf; voor inspiratie en bezinning tijdens de coronacrisis. Social distancing is nodig, maar af en toe een stukje fietsen is goed voor lijf en leden. Bij Anton van Putten Rijwielen bent u voor een nieuwe of tweedehandsfiets aan het juiste adres.

Kijk voor de actuele openingstijden en maatregelen in verband met het coronavirus op de website van de ondernemers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant