Afbeelding

Drone vliegt zaterdag over Hellevoet om mooie berichten te verzamelen

Algemeen 4.668 keer gelezen

Hellevoetsluis - Groot Hellevoet gaat in samenwerking met drone-piloot Chris de Wit van Geo Verde Landmeetkundig Bureau & Drone Support aanstaande zaterdag twee vluchten plannen over gemeente Hellevoetsluis.

De drone vliegt 's ochtends tussen 10.00 uur en 12.00 uur en 's middags tussen 15.00 uur en 17.00 uur en maakt vanuit de lucht foto's van bedankjes en mooie woorden, tekeningen voor iedereen die we nu even niet kunnen zien en vasthouden, maar wel een hart onder de riem willen steken. Maak een mooi spandoek, enorme tekening of zwaai en geef een virtuele omhelzing voor jouw dierbaren.

Laat ons wel even van te voren weten waar Chris met zijn naar drone naar toe kan vliegen via redactie@groothellevoet.nl. We proberen alle locaties te bezoeken en we zullen jullie van te voren telefonisch benaderen voor een bevestiging. Dus geef je locatie en telefoonnummer uiterlijk aanstaande vrijdag 17 uur door.

Er worden uitsluitend locaties bezocht van inwoners die zich bij ons hebben aangemeld. We zullen een overzicht van de beelden op onze nieuwssite en in onze volgende editie delen.

Update: Helaas kunnen we zaterdag niet bij iedereen langs die zich heeft opgegeven vanwege het grote aantal aanmeldingen. We proberen op een later tijdstip nogmaals een vlucht in te plannen. We nemen altijd van te voren telefonisch contact op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant