Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Resultaten raadpleging inwonerspanel TipHellevoetsluis over coronacrisis

Algemeen 495 keer gelezen

Hellevoetsluis - Onlangs heeft weekblad Groot Hellevoet in samenwerking met onderzoeksbureau Toponderzoek een publieke raadpleging gehouden over de coronacrisis. Hieraan hebben 249 inwoners van Hellevoetsluis meegewerkt.

Onze respondenten kregen hierover verschillende vraagstellingen voorgelegd waarop zij een toelichting konden geven zoals de vraag in hoeverre maakt u zich zorgen over het coronavirus? Hierop antwoordt 65% van onze respondenten: "Ik maak mij veel zorgen". En: Welke hygiënemaatregelen neemt u ter voorkoming van het coronavirus?" antwoordt 91% van de respondenten: "Ik was zeer regelmatig de handen met zeep". Op de vraag : "Werkt u momenteel thuis in verband met het coronavirus?" antwoordt 64% van de respondenten: "Ja, ik volg het advies op en probeer zoveel mogelijk vanuit huis te doen".  En zo werd onder meer ook nog de vragen gesteld: Hoe staat u tegenover een complete lockdown en vindt u dat u voldoende geïnformeerd bent over de klachten van het coronavirus? 

Wilt u alle vragen en de toelichtingen van onze respondenten lezen klik dan op deze link Onderzoeksresultaten coronavirus. Ook kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagina van TipHellevoetsluis. 

Wilt u ook  meepraten en meedenken doe dan mee aan de volgende enquête en schrijf u in via Inschrijven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant