Afbeelding
Foto: Wil van Balen

SBO en PLUS Trommel slaan de handen ineen

Algemeen 1.793 keer gelezen

Behoort u tot de risicogroep waarvan de regering zegt: "Blijf zoveel mogelijk thuis", dan is het doen van boodschappen er niet gemakkelijker op geworden en in een aantal gevallen helemaal onmogelijk.

Ouderenuurtje, beperkt toegangsbeleid in winkels en wachtlijsten bij het online bestellen, allemaal zaken die het boodschappen doen of boodschappen laten doen ernstig hebben bemoeilijkt. Het SBO en PLUS Trommel hebben samen misschien een oplossing voor u. Onder het motto: Samen Sterk Tegen Corona hebben zij een basispakket met levensmiddelen samengesteld, waarmee in ieder geval 7 dagen ontbijt, lunch en avondeten kan worden gemaakt. De inhoud van dit pakket wordt wekelijks aangepast en de kosten van dit pakket liggen (incl. servicekosten PLUS en statiegeld) rond de € 35,00.

Juist omdat het een standaardpakket met vaste ingrediënten betreft is het mogelijk om persoonlijk contact tussen het winkelpersoneel en de bezorgchauffeurs van taxibedrijf Overgauw, maar ook tussen de chauffeurs en u als klant te vermijden. In deze lastige tijd is het fijn om te merken dat verschillende partijen, elk vanuit hun eigen discipline, de samenwerking opzoeken om de kwetsbare mensen onder ons te helpen. Voor verdere informatie kunt u op werkdagen bellen met het SBO via 0181-322273 of via algemeen@sbohellevoetsluis.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant