Het college en de gemeenteraad.
Het college en de gemeenteraad. Wil van Balen

Nieuw in Groot Hellevoet 'Column uit de raad'

Algemeen 546 keer gelezen

Hellevoetsluis - Weekblad Groot Hellevoet is verheugd dat de fractievoorzitters van de politieke partijen van de gemeenteraad in Hellevoetsluis ermee in hebben gestemd vanaf deze week een column te zullen schrijven voor publicatie in onze krant.

Groot Hellevoet vindt het belangrijk dat lokale politiek aan bod komt in onze berichtgeving. Een column van een raadslid is daarom een uitstekende aanvulling voor onze editie. Naast ons huidige aanbod van raadsverslagen van onze politiek redacteur René van Loon en andere artikelen over politieke en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen in onze gemeente denken wij dat dit een manier is voor onze lezers om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de lokale politiek. Het doel van de column is de lezers van Groot Hellevoet te informeren over het reilen en zeilen binnen de politiek in Hellevoetsluis waarbij gevarieerde onderwerpen aan bod zullen komen.

De columns van de zes fractievoorzitters van de lokale partijen zullen om de week verschijnen. Fractievoorzitter van de VVD Dick Bosgieter zal de eerste column voor zijn rekening nemen. Deze zal deze week in onze krant en ook op onze nieuwssite worden gepubliceerd.

Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de pennenvruchten van de raadsleden. Leest u mee?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant