Voor het stofferen van caravankussens tot antieke stoelen.
Voor het stofferen van caravankussens tot antieke stoelen. Foto: Evelien Holleman
Ondernemer in Beeld

Koene Meubelstoffeerderij, de ervaring en het vakmanschap zie je terug in het resultaat

Algemeen 1.810 keer gelezen

Hellevoetsluis - Wat is er nu duurzamer dan je bank, stoel of kussen voor de caravan een tweede leven te geven door hem opnieuw te laten stofferen door Koene Meubelstoffeerderij.

Koene Meubelstoffeerderij is een gerenommeerd familiebedrijf met gezamenlijk meer dan 50 jaar en duizenden uren ervaring in reparatie, restauratie en renovatie van moderne en klassieke meubels. Voor zowel particulieren als voor bedrijven is de meubelstoffeerderij sinds jaar en dag een vertrouwd adres. Thijs Koene begon zijn loopbaan in een meubelfabriek in Hellevoetsluis, die was toentertijd gevestigd waar nu de gekleurde huizen in de Vesting staan. De fabriek brandde af en verhuisde naar Goeree-Overflakkee. Toen deze failliet ging begon Thijs voor zichzelf. Eerst vanuit huis en later vestigde hij zich in het pand aan de Moriaanseweg- West 22 met een winkel en een werkplaats.

In de voetsporen van
Als kind gingen zoons Kees en Edward vaak uit school gelijk naar de zaak om hun vader te helpen. En zo zijn zij van lieverlee in het vak van meubelstoffeerder gerold en in de voetsporen van hun vader getreden. Thijs is al jaren officieel met pensioen, maar is nog iedere dag in de zaak te vinden. Daar helpt hij zijn zoons en staat hen bij met raad en daad.

Ervaring loont
"De ervaring en het vakmanschap dat wij in al die jaren hebben opgebouwd, daar vertrouwen onze klanten op", vertelt Thijs. Sommige klanten komen al tientallen jaren bij het familiebedrijf voor het bekleden van bankstellen, stoelen, maar ook antieke pronkstukken worden in ere hersteld. De mannen hebben oog voor detail en dat is terug te zien in het resultaat. "We hebben een grote collectie met stoffen in allerlei soorten; van de laatste trends tot klassiek stoffen." De collectie wordt regelmatig aangevuld en up-to-date gehouden. Met een frisse nieuwe stof erop en nieuw schuimrubber kan een zitmeubel een ware metamorfose ondergaan en weer jaren mee. En dat geldt ook voor kussens en zitelementen voor caravans, campers, boten, tuinsets, loungesets en ligbedden.

Koene Meubelstoffeerderij
Moriaanseweg West 22
0181-314856
firma.koene@upcmail.nl
Gratis "haal - en breng service" in de regio.
https://stoffeerderijkoene.wixsite.com/koene

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant