De Rotary Hellevoetsluis helpt met het verwezenlijken van wensen.
De Rotary Hellevoetsluis helpt met het verwezenlijken van wensen. Foto: Wil van Balen

Buurthuis de Kooistee dankzij Wensboom nog gezelliger!

Algemeen 927 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het buurthuis de Kooistee is ondergebracht in het gebouw van Fysio Therapie Waasdorp (Haring 2 Hellevoetsluis). De opzet van het buurthuis is mensen uit de kooistee een gezellig centrum te bieden.

Dat kan door elkaar te ontmoeten en gezamenlijk activiteiten te doen. Echter tot voor kort was de akoestiek zo slecht dat er mensen naar huis gingen met hoofdpijn. Je kon elkaar als het een beetje druk werd niet verstaan, tenzij je ging schreeuwen. Nu heeft Rotary Hellevoetsluis een "Wensboom" waarin je een wens kunt "doen" (briefje met wens ophangen). Ik dacht onder het motto: "Niet geschoten kan nooit raak zijn", ik probeer het gewoon. Dus onze wens in de wensboom gedaan. En tot onze verbazing kwamen ze kijken. Wij zijn de Rotary Hellevoetsluis heel dankbaar, dat ze onze wens hebben beantwoord. Onze wens (verbetering van de akoestiek) werd het goedgekeurd door de club. Er is hard gewerkt en daar zijn we echt dankbaar voor. Nu hebben we een nog veel gezelliger buurthuis en kunnen we elkaar goed verstaan, heel belangrijk. En niemand gaat meer weg vanwege de 'pokkeherrie' ", vertelt vrijwilliger Nel de Wolf.

Er worden regelmatig gezellige activiteiten in het buurthuis georganiseerd zoals het "Fijn je te zien terras - durf te vragen", een kookochtend, workshops, schilderen en klaverjasavonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant