Een klein gebaar van grote waarde.
Een klein gebaar van grote waarde.

Benefietconcert 'Muziek voor Moria'

Algemeen 401 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op zaterdag 29 februari maken Laura Vermeulen en haar muziekvrienden Muziek voor Moria (het vluchtelingenkamp op Lesbos) tijdens een benefietconcert in de Kerk aan de Ring.

"Met dit benefietconcert proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen om zoveel mogelijk vluchtelingen te helpen aan praktische middelen zoals tenten, dekens, maar ook luiers en andere basis levensbehoeften", vertelt Laura.
In het vluchtelingenkamp op het Griekse eiland verblijven ruim 20.000 mensen, waaronder zo'n 8.000 kinderen. Veel van hen zijn getraumatiseerd door alles wat zij hebben meegemaakt op hun vlucht. En in het kamp wacht hen opnieuw onzekerheid, onveiligheid en een verblijf onder verschrikkelijke omstandigheden.

Laura: "Het is voor ons zo normaal te leven in veiligheid en elke nacht te kunnen gaan slapen in een warm bed met een gevulde maag. Wij willen helpen, we willen iets doen! Wij zijn zes muzikale vrienden en nodigen jou uit voor een avond met mooie luisterliedjes en ook bekende meezingers van Nederlandse bodem en staan zo stil bij de vluchtelingenproblematiek."

Kom naar Muziek voor Moria en doe iets kleins van grote waarde.
Datum: zaterdag 29/02/20 |aanvang: 20.00 uur | entreeprijs: € 7,50 | locatie: Kerk aan de Ring in Hellevoetsluis | kaarten reserveren via muziekvoormoria@gmail.com én kaartverkoop aan de deur (graag vooraf reserveren).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant