Afbeelding

World Predator Classic 2020 informatieavond in Theater Twee Hondjes

Algemeen 622 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 4 maart is er in Theater Twee Hondjes een informatieavond over de World Predator Classic 2020. Dit is het WK roofvissen dat al een aantal jaren op het Haringvliet plaatsvindt. Ook dit jaar vindt roofvisspektakel weer vanuit Hellevoetsluis plaats.

De organisator van het evenement 'Angling Spirit' geeft tijdens deze avond in het theater informatie over dit hengelsportevenement.

Haringvliet
Voor de vele buitenlandse sportvissers wordt het Haringvliet gezien als het beste water ter wereld. Daarom vindt ook in 2020 het WK roofvissen hier weer plaats. Angling Spirit organiseert het evenement en deelt de beelden over de hele wereld via televisie en social media.

Angling Super Cup
In 2021 komt er een voor Hellevoetsluis nieuw hengelsportevenement bij; de Angling Super Cup 2021. Amerikaanse vissers nemen het dan op tegen Europese vissers. Vergelijkbaar met de Ryder Cup bij het golfen. De voorbereidingen voor dit evenement beginnen dit jaar. De eerste editie vindt dit jaar plaatst in Amerika.

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 4 maart 2019 in Theater Twee Hondjes en begint om 19:00 uur. Inwoners, organisaties en ondernemers die geïnteresseerd zijn in het evenement of ideeën/suggesties hebben zijn van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant